• Suomi
  • English

Yrittäjän työterveyshuolto -webinaari 18.3. klo 14.30-16

Mitä kaikkea sinun tulisi yrittäjänä tietää työterveyshuollosta ja sen järjestämisestä? Miten hankit työterveyshuoltopalvelut? Tarjoamme sinulle tiiviin tietopaketin, jonka pohjalta sinun on helppo miettiä jatkoa ja edetä.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa kerrotaan eri näkökulmia yrittäjän työterveyshuollon järjestämisestä. Webinaarin järjestävät Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hanke (2020-2021) ja Työkykyä soteyrittäjän arkeen – keinoja työn kuormitustekijöiden hallintaan -hanke (2019-2021).

Ilmoittaudu mukaan Työterveyslaitoksen tapahtumakalenterissa: Työkykyä sote-yrittäjän arkeen – Yrittäjän työterveyshuolto -webinaari (ttl.fi)>>>

Webinaarin sisältö

Tervetuloa
Kirsi Luokkala, Työterveyslaitos

Millaista tietoa yrittäjät tarvitsevat työterveyshuollon järjestämisestä? Mitä yrittäjät kysyvät työterveyshuollosta yrittäjäjärjestön edustajilta?Kirsi Anttila, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Mikroyrittäjien kokemuksia työterveyshuollon järjestämisestä ja kehittämistarpeista
Eveliina Korkiakangas, Työterveyslaitos

Työterveyshuolto yrittäjälle itselleen ja työntekijöille. Miten työterveyshuollon palvelut eroavat sairauskuluvakuutuksesta?
Petteri Hyrynkangas, Terveystalo

Miten yrittäjä voi hankkia työterveyshuoltopalvelut? 
Helena Palmgren, Työterveyslaitos

Keskustelu ja webinaarin päätös

 

Tervetuloa mukaan webinaariin ja tervetuloa mukaan Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hankkeeseen!

Jos olet yrittäjä Raahen, Kalajoen, Ylivieskan tai Nivalan alueelta ja sinua kiinnostaa Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hanke, ota yhteyttä: eeva.leinonen@oulu.fi tai kirsi.luokkala@ttl.fi. Lisätietoa Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky -hankkeesta:

Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky (MYTTY) | Kerttu Saalasti Instituutti (oulu.fi)
Mikroyrittäjän tuottavuus ja työkyky – MYTTY (2020–2021) - Työterveyslaitos (ttl.fi)

Comments are closed.