• Suomi
  • English

Verkkosivumme ovat uudistuneet

Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE®n sisällöt on siirretty uudelle Oulun yliopiston verkkoalustalle. Uutis- ja blogiarkistomme siirtyy uusille sivuille alkuvuodesta, mutta itse kirjoitukset ovat saatavilla myös välivaiheessa. Vanha tuttu osoite www.microentre.fi vie sinut jatkossa MicroENTRE®n uusille sivuille.

Uuden sivustomme pitempi osoite on https://www.oulu.fi/fi/tutkimusryhmat/mikroyrittajyyskeskus-microentrer. Sivustomme löytyy myös englanniksi.

Uusilla sivuilla toimintaamme on jäsennetty niin, että monipuoliset projektimme ja palvelumme tulevat entistä selkeämmin esille. Tarjoamme mikroyrittäjyyden tutkimusta, palveluja ja koulutusta niin yrittäjille, yritysneuvojille kuin oppilaitoksillekin. Kirjoitamme jatkossa toiminnastamme Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin blogissa ja uutisissa. 

MicroENTRE® on Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin tutkimusryhmä ja virtuaalinen infrastruktuuri, joka edistää Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista mikroyrittäjyyden tutkimuksen ja koulutuksen valtakunnallista tehtävää. Tutustu toimintaamme!

ryhmä ihmisiä pöydän ääressä

 

 

Comments are closed.