• Suomi
  • English

Vahva yrittäjä ja digitaidot käynnistävät mikroyrittäjyyden koulutuksen

Suomen ensimmäinen mikroyrittäjyyden koulutus alkaa kahdella täydennyskoulutuskurssilla Oulun yliopistossa toukokuussa. Mikroyrittäjyyden perusteisiin keskittyvä Vahva yrittäjä -täydennyskoulutuskurssi on päätetty tarjota maksuttomana kaikille suomalaisille mikro- ja yksinyrittäjille.

Mikroyrittäjyyden valtakunnallinen koulutus alkaa kahdella Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn toteuttamalla kurssilla 6.5. Koulutus toteutetaan kokonaan verkkokoulutuksena, joten kursseja on mahdollista suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta. Mikroyrittäjyyden koulutukseen voivat osallistua kaikki suomalaiset mikroyrittäjät ajasta ja asuinpaikasta riippumatta. Koulutus on suunnattu myös yrityspalvelutehtävissä työskenteleville, yhteiskunnan päättäjille sekä yrittämisestä kiinnostuneille tai sitä suunnitteleville. 

Vahva yrittäjä -kurssilla tutustutaan mikroyrityksissä (yksinyrittäjä tai alle kymmenen henkilöä työllistävä yritys) tarvittavaan liiketaloudelliseen osaamiseen, tietoihin ja taitoihin, joiden avulla opiskelija tunnistaa osaamisen yhteyden yrityksen tuottavuuteen ja kannattavuuteen. Kurssilla yrittäjä mm. pääsee tekemään itselleen suunnitelman oman osaamisen ja jaksamisen parantamiseksi. Kurssi on mikroyrittäjille maksuton, muille 285 euroa (+alv).

Digitaalinen myynti ja markkinointi mikroyrityksissä -kurssilla tutustutaan tärkeimpiin markkinointikanaviin, brändin rakentamiseen tarinan ja visuaalisen mainonnan keinoin sekä opitaan sosiaalisen median strategian tuottaminen. Kurssi antaa tutkimusnäyttöön ja käytännön kokemuksiin perustuvia esimerkkejä mikroyritysten digitaalisen myynnin ja markkinoinnin perusteista. Kurssilla tutustutaan tärkeimpiin markkinointikanaviin, brändin rakentamiseen tarinan ja visuaalisen mainonnan keinoin sekä opitaan sosiaalisen median strategian tuottaminen. Kurssin hinta on 285e + alv.

Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu.

 

Comments are closed.