• Suomi
  • English

Uusi nettisivu avattu ProcessSME-hankkeelle

Pohjoisen alueen prosessiteollisuuden pk-yritysten liiketoimintaa kehittävälle ProcessSME-hankkeelle on tänään avattu uudet verkkosivut osoitteessa www.process-sme-eu.

Syksyyn 2019 saakka jatkuvan hankkeen tavoitteena on parantaa pohjoisilla alueilla prosessiteollisuuteen tuotteita ja palveluita toimittavien pk-yritysten kilpailukykyä. Hankkeeseen etsitään kumppaneiksi yrityksiä, jotka haluavat kehittää innovatiivisia tuote-palvelukokonaisuuksia kansainvälisen prosessiteollisuuden tarpeisiin. Prosessiteollisuuteen sisältyviä toimialoja ovat muun muassa öljy- ja kaasuala, energia-, sellu- ja paperiteollisuus sekä kaivosala.

MicroENTRE on mukana InterregNord-rahoitteisessa hankkeessa, jota koordinoi Lapin ammattikorkeakoulu. Muut hankekumppanit ovat Luulajan teknillinen yliopisto, IUC Norrbotten, NORUT-tutkimuskeskus Narvikista, Narvik Science Park sekä Oulun Eteläisen alueelta Nivala-Haapajärven seutukunta ja Nivalan teollisuuskylä.

Hankkeesta kiinnostuneet voivat myös liittyä LinkedIN-ryhmäämme (etsi nimellä: ProcessSME, valitse "Ryhmät").

Ota rohkeasti yhteyttä ja saavu info-työpajoihimme huhti-toukokuussa Nivalassa, Oulussa tai Kemissä. Lisätietoja tilaisuuksista tulossa tälle sivustolle.

Comments are closed.