• Suomi
  • English

Tutkimusapulainen vähähiilisen yritysekosysteemin kehittämiseen

Haemme tutkimusapulaista MicroENTREn hallinnoimaan ARVO – Vähähiilinen yritysekosysteemi maaseudun ratkaisuna kestävään kasvuun –projektiin. 

Projektissa kehitetään vähähiilistä yritysekosysteemia Nivala-Haapajärven alueella sekä Nivalan teollisuuskylässä. Hankkeella lisätään yritysten tietoisuutta vähähiilisistä energia-, kierrätys- ja logistiikkaratkaisuista ja niiden käyttöönotosta.

Lisätietoja projektista: https://www.oulu.fi/ksi/arvo ) Projektille on myönnetty EAKR-rahoitus.

Tehtävä:

Tehtävään kuuluu ARVO-hankkeen asiantuntijoiden avustaminen energia- ja kierrätysselvityksissä Nivalan teollisuuskylän mikro- ja pk-yrityksissä, tutkimusaineiston kerääminen ja analysointi sekä julkaisujen laatimisessa. Tutkimusapulaisen tehtävänä on myös tuottaa suomenkielinen opas ja muuta viestintämateriaalia yrittäjille ja muille sidosryhmille sekä osallistua hankkeen viestintään sosiaalisessa mediassa (mm. Facebook, LinkedIn, Twitter). Tutkimusapulainen toimii yhteistyössä MicroENTREn erityistutkijan sekä muun projektitiimin kanssa.

Tehtävä hoidetaan Oulun yliopiston COVID19-ohjeistuksen mukaisesti enimmäkseen etätyönä, mutta tehtävä edellyttää jonkin verran fyysisiä vierailuita Nivalassa ja muissa Pohjois-Pohjanmaan eteläisissä osissa. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortti mutta oma auto ei ole välttämätön.

Vaatimukset:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta sekä mielellään kiertotalouteen liittyviä opintoja, jotka tukevat tehtävän suorittamista. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielistä viestintätaitoa sekä soveltuvien sosiaalisen median kanavien käytön hallintaa. Kuuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien (esim. Canva) osaaminen on tehtäväksi eduksi.

Työpaikkaan liittyvät tiedot:

Kokoaikainen tehtävä 5-8 kk. Työn aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2021. Tehtävässä noudatetaan 2kk koeaikaa.  Palkkaus Oulun yliopiston muun henkilöstön palkkausohjeiston mukaisesti (MV04-06).

Liitä hakemukseen vapaamuotoinen motivaatiokirje, CV ja opintotiedot.

Lisätietoja ja hakemukset viimeistään 9.12.2020: Erikoistutkija ulla.lehtinen@oulu.fi; puh. 050 4761 624

Comments are closed.