• Suomi
  • English

MicroENTRE®

MicroENTRE® on ainutlaatuinen tutkimusryhmä, joka tuottaa tutkittuun tietoon perustuvaa osaamista alle 10 henkilöä työllistävien mikroyritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistämiseksi sekä yrittämisen esteiden purkamiseksi. Monitieteellisen tiimimme mottona on olla luotettava asiantuntija lähellä yrittäjää.

Toimintamme keskiössä on tiivis yhteistyö suoraan yritysten ja yrityspalveluorganisaatioiden kanssa. Koordinoimme valtakunnallista MicroENTRE® yritysverkostoa, johon kuuluu noin 300 mikroyritystä.

Lue lisää MicroENTRE® yritysverkostosta täältä.

Lataa esite MicroENTRE®:n palveluista yrityspalveluorganisaatioille täältä: MicroENTRE_yritysverkosto_esite.

Tutkimus

Tutkimuksemme kohdistuu kasvuun, kansainvälistymiseen ja johtamiseen, mikroyritysten toimintaympäristöön ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen, yrittäjyyden osaamiseen ja arvoihin sekä yrittäjyyskasvatukseen. Teemme tutkimusta, jolla on yrittäjämäinen sydän.

Lue lisää tutkimusteemoistamme täältä.

Koulutus

Tarjoamme mikroyrittäjyyden koulutusta Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskuksessa TOPIKissa sekä Oulun avoimessa yliopistossa. Verkkokoulutus tarjoaa tietoa mikroyrittäjyydestä ajasta ja paikasta riippumattomasti sekä kiinnostavasti uusimman tutkimustiedon pohjalta. Kursseilla saa mahdollisuuden ratkoa mikroyritysten käytännön haasteita, kehittää liiketoimintaa sekä johtajuutta. 

Lue lisää koulutustarjonnastamme täältä (TOPIK) ja täältä (avoin yliopisto).