• Suomi
  • English

Yrityskehittäjäfoorumi 16.2.2022

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
16.02.2022 klo 10:00 - 12:00


 

Tervetuloa MicroENTREn organisoimaan vuoden 2022 ensimmäiseen yrityskehittäjäfoorumiin!

Foorumi on tarkoitettu kaikille yritysneuvojille, -kehittäjille ja yritysrajapinnassa toimiville. Foorumissa nostetaan esille erilaisia toimintamalleja, hyviä käytänteitä ja hanketuloksia ympäri Suomea. Tavoitteena on tarjota alusta benchmarkkaukselle sovellettavaksi omaan työhön, verkostoitumiselle sekä vertaistuelle ja -oppimisille.

 

Ohjelma:

1. Tulevaisuuden yrityspalvelut-tutkimuksen tuloksia, Jukka Saarela YTEK Ylivieskan kehityspalvelut

2. By Iisalmi kuntamarkkinnoinnissa viime vuonna hopeaa ja tänä vuonna kultaa! Menestysreseptistä kertovat markkinointisuunnittelija Laura Koski ja yritysasiantuntija Heli Pironetti iisalmen kaupungista

3. Game of Ideas III, Tom Gammals Novago Yrityskehitys Oy (Raasepori, Hanko, Inkoo, Lohja, Siuntio). Yritysideakilpailun satoa ja kokemuksia.

 

*****************************

 

Foorumi kokoontuu neljä kertaa vuodessa (helmi-, touko-, elo- ja marraskuu). Kutsua ja tietoa foorumista saa jakaa eteenpäin kaikille kiinnostuneille.

Mikäli haluat tuoda esille ja kertoa omista työssäsi ja organisaatiossasi käytössäsi olevista toimintamalleista, kokeiluista tai hanketuloksista, niin ole yhteydessä foorumin ylläpitäjään ja vetäjään Riitta Forsten-Astikaiseen.

 

riitta.forsten-astikainen@oulu.fi

p./whatsapp 046 9220913