• Suomi
  • English

Yrityksen kehittämisen teemailta, tapahtuma PERUTTU!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
01.12.2020 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Haapaveden opisto


Aika: ti 1.12 klo 18-20

Paikka: Haapaveden Opisto

 HUOM! TAPAHTUMA PERUTTU!

Haapaveden yrittäjille suunnattu uusi ydinryhmätoiminta on vakiintumassa kuukausittaiseksi toiminnaksi, jossa yrittäjät kokoontuvat ilta-aikaan jonkin kehittämisteeman ympärille. Kolmannen kokoontumisen ”isäntäyrittäjänä” on koulutettu hieroja Maarit Vähäsaari ja hän tuo iltaan mukanaan itselleen ajankohtaisen kehittämisen teeman. Toisten yrittäjien kohtaaminen ja yhteiset keskustelut antavat intoa ja uusia ideoita yrittäjyyteen.

 

Ydinryhmä on yksinyrittäjien ja kaikkien alle 10 henkilöä työllistäville yrittäjille vertaisverkosto. Vastaavia verkostoja kokoontuu aina Lapista Keskisuomeen ja Etelä-Savoon saakka. Ydinryhmäillat ovat antoisia ja hyödyllisiä kohtaamispaikkoja mikroyrittäjälle, kun usein aikaa liiketoiminnan pyörittämisen ohessa kehittämisajatuksille on rajallisesti.

 

Yhteisövetäjänä vertaisverkoston kokoontumisissa toimii Mari Autio Taitoavaimesta.   Kahvia, teetä ja suolaista tarjolla klo 17.45 alkaen. Tilaisuudessa huomioidaan turvavälit, mutta myös etänä osallistuminen onnistuu.

 

Tervetuloa osallistumaan!

 

Lisätietoja:

Mari Autio, Taitoavain

p. 040 0214356

mari@taitoavain.fi

 

Ilmoittautuminen: www2.microentre.fi -sivun tapahtumakalenterin kautta.

 

Linkki etäyhteyteen:

https://us02web.zoom.us/j/86264828479?pwd=a1ZYMjllWEtaKzU5NWM0ekVkYllPdz09

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.