• Suomi
  • English

Ylä-Savon ydinryhmäilta: Tilat tehokäyttöön – lisäarvoa eri toiminnoista

Päiväys ja aika
08.01.2019 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Iisalmen Kisakellari Oy


 

Ylä-Savon ydinryhmän vuoden ensimmäinen tapaaminen pidettiin tiistaina 8.1.2019 klo 18.00-20.00 Iisalmessa. Illan isäntä oli Jarmo Mäkäräinen Iisalmen Kisakellari Oy:stä ja  aiheena “tilat tehokäyttöön – lisäarvoa eri toiminnoista.” Illassa pohdittiin ja ideoitiin, millaista toimintaa tiloissa voitaisiin järjestää jo käynnissä olevan toiminnan lisäksi ja miten tiloista saataisiin mahdollisimman suuri lisäarvo.

 

Kisakellari tarjoaa elämyksiä ja liikuntaa – Megazone laserpelin, Simwayhunt 3D-simulaattorin ampumaurheiluun ja metsästäjille, curlingkentän ja kokoustiloja karaokelaitteineen. Asiakasryhmiä ovat mm. yritykset, jotka käyttävät tiloja virkistäytymispäiviin, pikkujouluihin tai kokouksiin (tarjoilut tulevat viereisestä kahvila/pitopalvelusta), lapset, jotka järjestävät syntymäpäiviä sekä kokoustiloja tarvitsevat yhdistykset ja erilaisia koulutuksia järjestävät tahot. Markkina-alue on Iisalmen seutu, mutta markkinointia on  alettu suunnata esim. Pohjanmaalle, josta on jo ryhmäasiakkaita saatukin mm. Haapajärveltä.

 

http://www.kisakellari.fi/ 

 

Illan aikana osallistujat ideoivat ryhmissä tilojen hyötykäyttöä. Ideoita tuli paljon ja yrittäjä oli avoin kaikille ehdotuksille. Päällimmäiseksi ideaksi nousu pakohuonepeli, jollainen iisalmesta puuttuu. Tilat ja talon historia antavat hyvät mahdollisuudet toteuttaa se.  Toisena hyvänä ideana yrittäjä piti eläkeläisille suunnattua “mummobingoa.”

 

Illan aiheesta nousivat esiin seuraavat viisi pointtia:

 

  1. Kilpailu asiakkaista ja heidän ajastaan on kovaa vaikka olisikin ainoa alan toimija paikkakunnalla.
  2. Mikroyrittäjän haasteena on kaikkien markkinointikanavien haltuunotto etenkin jos asiakasryhmät käyttävät jokainen eri kanavia.
  3. Eri asiakasryhmien samanaikainen tilakäyttö on huomioitava tarkasti, koska yhtenä käyttäjäryhmänä ovat lapset.
  4. Monipuolisuus ja tilojen avaruus on vahvuus ja tuottaa positiivisen asiakaskokemuksen.
  5. Yrittäjän avoin mieli erilaisille uusille ja hulluillekin ehdotuksille ja ideoille on arvokas yrittäjäominaisuus.

 

Kuvia Kisakellarista ja illan tunnelmista:

               

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.