• Suomi
  • English

Ylä-Savon Ydinryhmäilta – Päiväkoti Tuike Oy

Päiväys ja aika
02.04.2019 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Päiväkoti Tuike Ky


 

Huhtikuun Ylä-Savon ydinryhmäilta pidettiin 2.4.2019 Päiväkoti Tuikessa Iisalmessa. Illan emäntinä olivat yrittäjät Tuija Tissari ja Minna Vainikainen ja illan aihe “Miten löydetään oikeat asiakkaat ja markkinoidaan heille tehokkaasti?”

 

Voit tutustua yritykseen linkin kautta:

https://paivakotituike.fi/index.html

 

Yksityinen päiväkoti Tuike tarjoaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lisäksi uutena  toimintamuotona ja ainutlaatuisena palveluna Suomessa myös omaishoidettavien päivähoito- sekä saunotuspalvelua. Yrityksen tavoitteena on tarjota talosta paikka vauvasta vaariin lämpimällä ja asiakasta kunnioittavalla tavalla. Toiminta-ajatukseen kuuluu myös se, että lasten ja omaishoidettavien välillä olisi luontevia ja kiireettömiä kohtaamisia ja hetkiä arjessa.

 

Yritys toimii juuri valmistuneessa kiinteistössä Eteläisellä puistoraitilla lähellä juna-asemaa, kauniilla puutalo- ja puistoalueella lähellä monipuolisia palveluja. Päiväkodissa on neljä lapsiryhmää ja lapsia n. 80.

 

Omaishoidettavien asiakkaiden osalta yritys on kokenut byrokraattisia haasteita ja vastoinkäymisiä, koska palveluseteleitä jakava taho suosii toista palvelutarjoajaa. Illan aikana ideoitaan palvelun markkinoinnillista näkyvyyttä ja ehdotettiin muutoksia mm. myyntiesitteeseen.

 

Illan aiheesta nousivat esiin seuraavat viisi pointtia:

 

  1. Pitkän linjan yrittäjän ei koskaan pidä sanoa ei koskaan etenkään silloin, kun yrittäminen on verissä.
  2. Tilaisuuksiin tarttuminen ajan saatossa on johtanut aina oikealle polulle ja oikeisiin ratkaisuihin.
  3. Ei pidä antaa periksi etenkään silloin, kun tietää itse toimineensa oikein.
  4. Markkinoinnissa kannattaa nostaa esim. hinta esiin, koska harvalla on tietoa, paljonko kyseinen omaishoidettavan päiväkotipalvelu maksaa ja paljonko palveluseteli kattaa.
  5. Ilta osoitti jälleen kerran, miten suuri merkitys ryhmän vertaistuella ja ideoinnilla on.

 

Kuvia illasta ja Tuiken tiloista:

        

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.