• Suomi
  • English

Tarinat todeksi- työpaja 1

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
25.02.2020 klo 17:30 - 20:00

Tapahtumapaikka
Iisalmen Kuva


Ylä-Savon helmi- ja maaliskuun Mikrogrow-illat muodostavat kokonaisuuden tarinnallistamisen ympärillä. Tavoitteena on, että jokaisella osallistujalla on oma tarina kirjotettu hyödynnettävään muotoon maaliskuun illan jälkeen. Kokonaisuuden vetää Tiina Naumanen Viestintäkoulutus Draivista. Ensimmäinen ilta pidettiin 25.2. Iisalmen Kuvassa ja toinen pidetään Jyrkän Ruukilla 10.3. (ei 11.3.)

Illan alkuun yrittäjä Mari Kekäläinen kertoo oman yritystarinansa.

Tämän jälkeen aloitimme tarinnalistamisen koulutuksen, jonkia veti Tiina Naumanen Viestintäkoulutus Draivista. Lyhyen teoriaosuuden jälkeen jokainen sai aloittaa oman tarinan kirjoittamista. Tarinoita työstettiin niin itsekseen kuin toinen toista sparraten. Illan lopuksi kuulimme muutamien ryhmäläisten jo olemassa olevia tarinoita. Kuulimme, mitä on Anna’s Darlingin korujen taustalla ja miten Pesolan Pihviliha on syntynyt. Seuraavaa kertaa varten jokainen työstää  omaa tarinaa, jotka esitetään sitten maaliskuussa.

Illan ydinkohdat olivat:

1. Jokaisella yrityksellä on mielenkiintoinen tarina.

2. Pohdittavaa on siinä, että kuinka saada oma tarina kohderyhmää kiinnostavaksi.

3. Tarinan tulee tuke yrityksen visiota. Sen tulee herättää tunteita, jättäämuistijälki ja siihen pitää pystyä samaistumaan.

4. Tarinavaihtoehtoja on paljon esim. perustamistarina, asiakastarina, tuotetarina.

5. Tarinoihin kannattaa panostaa heti yrityksen alusta saakka.

 

Tarinamme todeksi 2. työpajan (10.3.) tavoitteena on antaa eväitä markkinoivaan ja vakuuttavaan viestintään tarinallistamisen keinoin sekä kirjoittaa yhdessä yrityksen/tuotteen/palvelun tarinaa.

Sisältöalueina ovat:

– oman tarinan jatkotyöstäminen

– tarinan esittäminen ja palautteen saaminen

– palautteen pohjalta tarinan muokkaaminen

– valmiin tarinan esittäminen

– palaute

 

 

 

 

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.