• Suomi
  • English

Sote-yrityksen liiketoiminnan itsearviointi (SoLKI)

Päiväys ja aika
31.01.2018 klo 14:00 - 16:30

Tapahtumapaikka
Centria ammattikorkeakoulu, C101


Sosiaali- ja terveysalan yrittäjä voi arvioida SoLKI-työkalulla yrityksensä liiketoimintaa sekä tunnistaa liiketoiminnan kehittämiskohteita. SoteYBoost -hanke järjestää Ylivieskassa työpajan, jossa pääset tekemään omalle yrityksellesi SoLKI-itsearvioinnin ja saat tarvittaessa apua sen tekemiseen. SoLKI-työkalun avulla saat heti palautetta, millä tasolla eri osa-alueet yrityksessäsi ovat sekä mihin kehittämiskohteeseen jatkossa tulisi keskittyä. Tilaisuudessa ovat mukana alueen yrityspalvelut.

Työkalu kehitetty yrittäjien kokemusten perusteella

SoLKI on Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmässä yrittäjille tehtyjen tutkimushaastatteluiden ja muiden käytännön havaintojen perusteella. Arvioinnissa on viisi osiota: Yrittämisen taidot ja liiketoimintaosaaminen, Markkinointi ja myynti, Palvelujen toteutus, Asiakkuuksien hallinta ja säilyttäminen ja Jatkuvan kehittämisen kulttuuri.

ILMOITTAUTUMINEN TILAISUUTEEN  ma 29.1.2018 mennessä

Työkaluun liittyvät tiedustelut: tutkijatohtori Anna-Mari Simunaniemi (050 466 2832, anna-mari.simunaniemi@oulu.fi) tai tutkijatohtori Kyllikki Taipale-Erävala (kyllikki.taipale-eravala@oulu.fi).