• Suomi
  • English

Rovaniemen ydinryhmätapaaminen – kotisivut kuntoon -klinikka

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
22.08.2018 klo 18:00 - 20:00Rovaniemen ydinryhmällä oli elokuun tapaamisessa mahtava tilaisuus saada konkreettisia vinkkejä kotisivuihin. DigiJuulian yrittäjä, Saija Aarnio “klinikoi” yhdessä ryhmän kanssa muutaman vapaaehtoisen sivut.

DigiJuulia tarjoaa täyden palvelun kotisivuja, sekä erityisyytenä musiikkia esimerkiksi logoihin ja tehosteeksi nettisivuille. DigiJuulian missiona on auttaa yrityksiä menestymään ja loistamaan verkossa.  Saija kuvaili hakevansa tekemilleen kotisivuille vau-efektiä: kotisivujen pitää tarjota täydellisen käyttäjäkokemuksen lisäksi upea visuuaalinen maailma ja välittää tunnetta.

Saijan alustus oli hieno vinkkipaketti niistä asioista, joita kotisivujen tekemisessä kannattaa ottaa huomioon. Kotisivujen tekeminen on nykyään paljon muutakin, kuin rakenteen miettimistä ja kuvien lisäämistä. Hakukoneoptimointi, sen seuraaminen ja sosiaalisen median kanavat liittyvät myös nykyään osaksi kotisivukokonaisuutta. Tämän kaiken edessä yrittäjän tehtävä selviytyä yksin on suuri, mikäli oma osaaminen ja kiinnostus ovat toisaalla. Kotisivut ovat yrityksen toimitila netissä, ja siksi isossa roolissa asikkaiden mielikuvien luomisessa.

Kotisivu-klinikassa oli porukalla mukava keskustellen ja ideoita heitellen katsoa kollega-yritysten kotisivuja. Mikroyrittäjät pystyivät peilaamaan Saijan ja muiden vinkkejä ja huomioita myös omiin sivuihin.

DigiJuulian missiona on auttaa yrityksiä menestymään ja loistamaan verkossa.

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.