• Suomi
  • English

Rovaniemen ydinryhmäilta – Some vs. perinteiset mediat markkinoinnissa ja viestinnässä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
19.02.2020 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Rovaniemen kaupunki, elinkeino- ja yrityspalvelut


Mikroyritysverkostomme kokoontuu jälleen – lämpimästi tervetuloa helmikuun ydinryhmätapaamiseemme!

 

Iltaa isännöi ja liiketoiminnastaan kertoo Esa Marttala Painatuskeskus Finlandista.

 

Illan teemana on  Some vs. perinteiset mediat markkinoinnissa ja viestinnässä. Mihin tilanteeseen ja kenelle sopii some, mihin painettu julkaisu? Pitääkö valita jompikumpi? Mikä toimii viestinnässä, mikä markkinoinnissa, mikä auttaa aikaansaamaan myyntiä? Onko eri toimialoilla ja alueilla eroja? Syökö some perinteistä mediaa vaiko epäluottamus somea? Eri medioiden kesken on vaikea valita, mutta ilmankaan ei pärjää. Verkkonäkyvyydestä ja sen kehittämisestä saimmekin tosi hyvän perehdytyksen ja keskustelun aikaan jo lokakuussa, käydään nyt asioita läpi vielä eri näkökulmasta, eri medioiden sekä markkinoinnin ja viestinnän kannalta. Tule mukaan kertomaan omista kokemuksistasi, kuuntelemaan ja keskustelemaan.

 

Illan keskusteluun osallistuu ja tuo omia näkemyksiään Taina Torvela, Business Rovaniemen palveluksessa toimiva Arctic Design Weekin (ADW) tuottaja, vankan kokemuksen ja pitkäaikaisen yrittäjätaustan omaava markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Hän myös kertoo ADW:sta, joka jo itsessään on melkoinen mediatapahtuma.

 

Ilmoittaudu iltaan alla olevan linkin kautta tai WhatsApp-ryhmässämme taikka Merjalle.

 

TULEHAN MUKAAN – NÄKEMISIIN!

 

ps. kalenteroi jo seuraava tapaaminen: ke 25.3.2020 klo 18-20

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja aluevastaava Merja Majanen (Rovaniemen kaupunki/ elinkeino- ja yrityspalvelut, merja.majanen@businessrovaniemi.fi, +358 40 132 7604, Ainonkatu 1, 2. krs, 96200 Rovaniemi) 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.