• Suomi
  • English

Raahen seutukunnan ydinryhmätapaaminen: matkailun tarjoamat yhteistyömahdollisuudet

Päiväys ja aika
28.08.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Langin Kauppahuone oy


Teema: matkailun tarjoamat yhteistyömahdollisuudet
Aika: Tiistai 28.8  klo 18-20
Paikka: Langin kauppahuone Oy, Kirkkokatu 19, 92100 Raahe.
Illan emäntä: Pia Vähäsalo
Ilmoittautumiset perjantaihin 24.8 mennessä
 
Langin kauppahuone on vuonna 2017 avattu kahvila, puoti & majatalo vanhan Raahen sydämessä, Pekkatorin laidalla. Langin kauppahuone on piristysruiske monellakin tavalla kaupungille ja matkailullisesti se tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon yöpyä historiallisessa ympäristössä.
Matkailu on alana nousussa seutukunnassamme ja se tarjoaa monenlaisia yhteistyön mahdollisuuksia. Matkailun trendejä tänä päivänä ovat mm. lähi-, ruoka-, kulttuuri-, elämys-, omatoimi-, luonto-, hyvinvointimatkailu, vapaa-ajan asuminen, lyhytlomat ja joustava elämäntapa. Kuluttajat odottavat matkailutarjonnalta joustavuutta sekä erinomaista hintalaatu suhdetta, asiakaspalvelua unohtamatta. Minkälaisia yhteistyön mahdollisuuksia ala yrittäjille tarjoaa ja miten näihin seutukunnassamme voisi tarttua, siitä keskustellaan idyllisessä miljöössä Langin kauppahuoneella.
Tapaamisessa mukana Raahen kaupungin matkailupäällikkö Hanna-Leena Korhonen. Hanna-Leena toimii seutukunnallisessa Veden äärellä -hankkeessa, jossa kehitetään Raahen kasvuvyöhykkeen matkailutoimialaa sekä toimialan yritysten palveluntarjontaa sekä näiden markkinointia valtakunnallisesti ja kansainvälisesti