• Suomi
  • English

Raahen seutukunnan ydinryhmätapaaminen: yrittäjämäinen asenne ja toimintakulttuuri

Päiväys ja aika
12.09.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Raahen Talonhoito Oy


 

Teema: Yrittäjämäinen asenne ja toimintakulttuuri

Aika: Keskiviikko 12.9 klo 18-20

Paikka: Raahen Talonhoito Oy, Mestarinkatu 6, Raahe.

Illan isäntä: Jari Kotajärvi

Ilmoittautumiset maanantaihin 10.9 mennessä ilmoittautumislomakkeella / WhatsApp -ryhmään / riitta.palosaari@raahe.fi / 040 8303198.

Tervetuloa!

Raahen Talonhoito Oy on tarjonnut ammattitaitoista kiinteistönhoito ja aurauspalvelua sekä koneurakointia vuodesta 1982 lähtien. Tavoitteena on asiakkaan kiinteistön kunnon ja käytettävyyden ylläpito, parantaminen sekä toimiva yhteistyö oikeilla kokonaiskustannuksilla. Henkilökunta on ammattitaitoista ja käytössä ovat nykyaikaiset koneet ja välineet, joilla yritys pystyy tarjoamaan kilpailukykyisiä palveluita alueen asukkaille, yrityksille ja yhteisöille. Kiinteistönhoitajat palvelevat asukkaita kuten entisaikain talonmies, kuitenkin nykyaikaista viestintä-, kone- ja työvälinetekniikkaa hyödyntäen. Huoltopäivystys toimii 24 h vuorokaudessa, taaten kiinteistöjen toimintavarmuuden. Tavoitteena on tyytyväinen asiakas.

Pohjustusta illan teemaan:

Yrittäjämäinen asenne nähdään työntekijöiden sekä yrityksien voimavarana ja sisäisellä yrittäjyydellä on vahva positiivinen kaiku. Kun työntekijä omaa korkean sisäisen yrittäjyyden asenteen, hän suhtautuu työhönsä innostuneesti, sitoutuneesti ja aloitteellisesti. Sisäisen yrittäjyyden ajatellaan myös johtavan korkeampaan omatoimisuuteen, palveluasenteeseen, tehokkuuteen, tuottavuuteen ja aloitteellisuuteen.  Sisäinen yrittäjyys liitetään usein vahvasti myös innovatiivisuuteen sekä tehokkaaseen ja kollektiiviseen tiimityöhön. Yrittäjämäinen asenne pitää sisällänsä yrityksen ansaintalogiikan ymmärtämistä sekä kykyä oman työnteon suhteuttamiseen osaksi koko yrityksen liiketoimintaa.