• Suomi
  • English

Raahen seudun ydinryhmä

Päiväys ja aika
19.01.2017 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Raahen Talonhoito Oy


Teema: Henkilöstöjohtaminen mikroyrityksessä

Asia:                 Mikroyritysten ydinryhmän tapaaminen Raahessa
Aika:                 to 19.01.2017 klo 18–20
Osoite:             Mestarinkatu 6, 92120 Raahe
Isäntänä:         Jari Kotajärvi, Raahen Talonhoito Oy, http://www.talonhoito.fi/

Mihin suuntaan sinun yrityksessä lähdetään soutamaan, kun lähdette rannasta? Kykenettekö soutamaan samaan suuntaan ilman ylimääräistä huopaamista? Mikroyrityksissä erityisen tärkeää on, että henkilöstön toiminta tähtää yrityksen toiminnan kehittymiseen. Henkilöstöjohtaminen on ennen kaikkea johtamista. Miten on johdatko yritystä edestä vai takaa?

Hyvällä johtamisella ja ennakoimisella voidaan ennalta ehkäistä henkilöstön kanssa syntyviä ongelmia.  Erityisesti mikroyrityksessä ongelmia aiheuttaa esim. osakkaan lähtö, työntekijän äkillinen sairastuminen tai alkoholiongelmat.  Jatkuessaan ongelmat voivat kasaantua niin, että niihin haetaan nopeaa ratkaisua irtisanomisilla.

Miten johtaja/esimies/-nainen voi välttää mahdolliset henkilöstöongelmat jo ennen niiden syntymistä? Mitä johtamisella tarkoitetaan? Se ainakin on selvää, että johtamisella voidaan yrityksessä välttää sisäisiä kriisejä tai rakentaa niitä. Liian usein seuraus huonosta johtamisesta on siirtänyt ongelman käsittelyn lakitupaan. Miten on, löytyvätkö sinun työkalupakista organisaatiojohtamisen työkalut visio, missio ja strategia?  Aivan varmasti sieltä pitäisi löytyä myös taitoa keskustella ja kuunnella, mutta ennen kaikkea yhteistyöhalua myös henkilöstön kanssa.