• Suomi
  • English

Oulun Eteläisen ydinryhmä

Päiväys ja aika
24.01.2017 klo 17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Elega Oy


Teema: ”Kokonaisvaltainen liiketoiminnan kehittäminen – menestymisen ja kasvun perusteet

Paikka: Viikatetie 16, 85800 Haapajärvi. Tapaamisen alussa lyhyt tutustumiskierros keittiövalmistaja Elega Oy:n Haapajärven tehtaaseen.

Isäntänä: Antti Karjula, Tulevaisuuden Kasvupolut Oy, http://kasvupolut.fi/

 

Isäntänä toimii Tulevaisuuden Kasvupolut Oy, joka on yksi johtavista pk-sektorin kasvuyritysten valmennusyrityksistä koko Suomessa. Kasvupolkujen myyntivalmennustapahtumiin on viimeisten vuosien aikana osallistunut yli 6000 myyntialan ammattilaista tai ammattilaiseksi aikovaa henkilöä. Kasvupolut on erikoistunut pk-yritysten kasvun ja kannattavuuden parantamiseen – Asiakasyrityksen kasvun ja menestyksen eväät haetaan aina yrityksen omista lähtökohdista – kasvuhalusta ja kasvukyvystä.

 

Kasvukykyyn voidaan vaikuttaa mm. yrityksen henkilöstön osaamista lisäämällä, uusia liiketoimintamahdollisuuksia kartoittamalla, tuotteistuksella ja myynnin tehostamisella. Luvassa on myös esimerkkejä yritysten toteutuneista kasvu- ja kehittymistarinoista.

 

Ennakkotehtävä: Mieti oman yrityksesi kasvun ja kannattavuuden parantamisen edellytyksiä? Oletko valmis omalta osaltasi sitoutumaan yrityksesi kasvuun ja kehittämiseen? Kirjoita ylös 3-5 mielestäsi merkittävintä sellaista tekijää / toimenpidettä.

 

Tapaamisen alussa (klo 17-17:20) on lyhyt esittelykierros keittiövalmistaja Elega Oy:n tehtaassa (http://elega.fi/).