• Suomi
  • English

Oulujokivarren ryhmän tapaaminen

Päiväys ja aika
17.01.2019 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Työtila KUMMA


Asia: Oulujokivarren ryhmän tapaaminen

Isäntäyritys: Tecinspire Oy

Teema: Digitaaliset työkalut yrittäjän apuna

Paikka: Yhteisöllinen työtila KUMMA, Asematie 14 91501 Muhos

Tervetuloa OK#Kasvuverkoston Oulujokivarren ryhmän tammikuun tapaamiseen 17.1.2019 klo 18! Tapaamisessa tutustutaan tapaamisen isäntäyritykseen (Tecinspire Oy) sekä saatavilla oleviin ilmaisiin digitaalisiin työkaluihin, jotka voivat helpottaa mikroyrittäjän arkea.

Tapaamisessa tutustuttiin Tecinspiren Tiinan alustuksen kautta mm. seuraaviin ilmaisiin digityökaluihin, jotka voivat hyvinkin olla mikroyrittäjille hyödyllisiä.

  • https://carrd.co on kotisivuntekoon tarkoitettu sivusto ja sillä voi nopeasti tehdä yksisivuisen verkkosivun, esim tapahtumaan tms. https://carrd.co/
  • Filmorago on ilmainen videomuokkaussovellus androidille, joka pitää sisällään  laajat ominaisuudet videon muokkaamiseen puhelimella. Ilmaisversiossa Filmoran logo jää lopussa näkyville ja laatua ei saa ihan optimaaliseksi.

  • canva.com  on monipuolinen nettiselaimessa toimiva ohjelma, jolla voit tehdä esityksiä, hakemuksia, painotuotteita ja sosiaalisen median postauksia. Helppokäyttöinen ja paljon loistavaa materiaalia valmiina.

 

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.