• Suomi
  • English

Mikroyrittäjyyden Pohjoinen työpaja – Näin met kasvama

Päiväys ja aika
19.09.2019 - 20.09.2019 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
YNorth


Mikroyrittäjyyden Pohjoinen työpaja järjestetään 19.-20.9.2019 Rovaniemellä. Paikkana on Rovaniemen uuden uutukainen tapahtumatila ja teemana kannattavuuden ja rahoituksen teemat. Tervetuloa verkostoitumaan ja tekemään uusia kasvun avauksia!

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Kasvuhaluiset mikroyritykset, yrittäjät ja erilaiset sidosryhmät ovat tervetulleita Lapin sydämeen, ruskan ajan Rovaniemelle. Järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on tarjota mikroyrityksille yhteistyö- ja verkostoitumisfoorumi sekä uusia ideoita kasvuun ja kasvun rahoittamiseen. Pikatreffi-konseptilla toteutettava Micromatch maksimoi uusien yhteistyötahojen määrän. Tapahtumassa kuulemme myös elämänmakuisia, koskettavia, ja informoivia tarinoita, miten muut mikroyrittäjät ovat jo kasvunsa rahoittaneet ja toteuttaneet. Paikalla on sekä rahoituksen ja että kannattavuuden asiantuntijoita tarjoamassa apuaan yrittäjille.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota mikroyrityksille yhteistyö- ja verkostoitumisfoorumi sekä uusia ideoita kasvuun ja kasvun rahoittamiseen.

 

Tapahtuman ohjelma

Tapahtuma on kaksipäivänen. Torstaina on tehokas verkostoitumistilaisuus MikroMatch, missä pikatreffi-tyylisesti yritykset pääsevät tapamaan eri toimijoita, toisia mikroyrityksiä, yrityskehittäjiä, palvelutarjoajia, sparraajia tai vaikka oppilaitoksen edustajia. Ilta huipentuu verkostoitumisllalliseen, missä keynote puhujana on valovoimainen yrittäjä Perttu Pölönen.

Perjantaina tapahtumaan osallistujat pääsevät kuulemaan erilaisia yrittäjätarinoita “meän perältä”. Lappilaisten mikroyrittäjien tarinoiden ohella osallistujat saavat purtavakseen erilaisia pähkinöitä ongelmatilanteisiin liittyen.

Perttu Pölönen. Kuvaaja Jani Tolvanen.

Torstai 19.9.2019

11:30 Ilmoittautuminen ja kahvit
12:00 Tervetulosanat ja esittelyt, (Ella Saarenpää/Digipolis ja Merja Majanen/RoKe) + W-Power (Reeta Sipola), Arctisen-hanke (Outi Kugabi), Lapista käsin -hanke (Laura Laivamaa), RegionArts + ARCTA(Samuel Ahola ), Asiakkaan aika (Samuel Ahola, Rauno Rusko), Lapin Kasvuverkosto (Merja sanoo sanasen alussa), sekä Tekijäklubin puheenvuoro, Eliisa Lintula
13:00 MikroMatch-yritystreffit (15min/tapaaminen) Päivässä mukana yritysten ja yhteistyötahojen esittelypisteitä sekä yrittäjien videointia.
14:30 -15:00 Kahvit ja Elisan puheenvuoro: Mitä mahdollisuuksia 5G tuo yrityksille, Jarmo Mikkola, aluejohtaja, Elisa.
17:00 Päivän päätös

19:00-22:00 Verkostoitumisillallinen, Hotelli Santa Claus, Kirnu kabinetti
Keynote: Perttu Pölönen, keksijä, start up -yrittäjä

 

Potrettikuva hotelliyrittäjä Ilkka Länkisestä

Ilkka Länkinen

Perjantai 20.9.2019

8:30 Ilmoittautuminen ja kahvit
9:00 Päivän avaus
9:30 Yritystarinoita. Miten pienestä tuli iso, ja miten se rahoitettiin?
Teemoina muun muassa sijoittajarahoitus ja joukkorahoitus.
Puhujina valovoimaiset yrittäjät Mikko Kosonen (Nova Skyland Hotel), Tea Latvala (Teatiamo) ja Ilkka Länkinen (Arctic TreeHouse Hotel, SantaPark, Pro Santa)
11:30 Lounas
12:30 Työpaja – miten juuri sinun yrityksesi voi kasvaa?
13:30 Kahvit
14 – 14:30 Loppusanat ja kutsu seuraavaan tapahtumaan

 

Mitä yrittäjä saa tapahtumasta?

Micromatch tuo yhteen lukuisat toimivjat eri puolilta maata. Ennen tapahtumaa jokainen saa valita tahoja, joita toivoo tapaavansa. Treffityökalu luo jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen aikataulun torstain tapaamisiin. Sovitulla kellonlyömällä, osapuolet saapuvat sovittuun, numeroituun pöytään, ja heillä on 15 minuuttia aikaa selvittää, mitä voivat toisilleen tarjota. Kannattaa siis harjoitella “hissipuhe” valmiiksi!

 

 

Perjantaina kasvupolkua jo kulkeneet mikroyrittäjät tulevat kertomaan oman tarinansa. Miten juuri he ovat kasvaneet, ja millä he ovat sen rahoittaneet. Kotiinviemisiksi on siis sekä upeita kasvutarinoita, että roppakaupalla jaettua kokemusta sattumuksista ja mikroyrittäjän sinnikkyyden voimasta. Ja tietysti ne verkostot – niiden merkitystä ei voi korostaa liikaa!

Tapahtuma on järjestetty kahdesti vuodessa, Rovaniemen tapahtuma on jo viides. Tästä pääset lukemaan kokemuksia aiemmasta tapahtumasta.

Tapahtuman facebook-sivuille pääset tästä!

Yrittäjä Tea Latvala.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tätä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.9.

Hinnat

(sis. alv ja ohjelman mukaiset tarjoilut)

Torstain mikromatch on kaikille ilmainen.
Torstain illallinen 56€ (sis. yksi kaato viiniä)
Perjantain puhuja ja työpajapäivä 35 €

Majoitus

Tapahtumalla on sovittuna kiinteitä majoitustarjouksia Rovaniemen hotelleihin varauskoodilla mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja seuraavasti:

Hotel Santa Claus: 98,90eur/yö/1hh ja 128,50eur/yö/2hh sis. aamiaisen ja iltasaunan

Arctic TreeHouse Hotel: 205 e/Arctic TreeHouse Suite yhdelle henkilölle/vrk, 225 e/Arctic TreeHouse Suite kahdelle henkilölle/vrk, sis. runsaan aamiaisen noutopöydästä sekä free wifin. sales@arctictreehousehotel.com

Sokos Hotel Vaakuna: 100€ / yhh, 115€ /2hh, hinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan käytön ja wifi yhteyden. Varaukset soittamalla p. 020 1234695

Scandic Pohjanhovi: 82€/1hh, 102€/2hh, varaukset netissä koodilla BMIK180919

Arctic Light Hotel: 138,00 € / yö Magic huoneessa sisältäen aamiaisen a’la Sara La Fountain

Arctic City Hotel: 88€/1hh, 89€/2hh

Hostel cafe Koti: -10% varaussivuston hinnoista koodilla MYPT2019