• Suomi
  • English

MIKROGROW – VARKAUDEN ALUEEN YDINRYHMÄTAPAAMINEN

Päiväys ja aika
01.10.2019 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Pekan Piha


 

Lokakuun Keski-Savon ydinryhmän tapaaminen pidettiin 1.10.2019 klo 18-20 Pekan pihalla, osoite Kotalahdentie 446, 79140 KOTALAHTI.

 

Pekan piha viljelee ja kasvattaa vihanneksia ja marjoja jo 40 vuoden kokemuksella. Uutena tuotteena on varsiparsakaali, joka on menossa kotimaan valtakunnallisille markkinoille.

Katso lisää yrityksestä, www.pekanpiha.fi

 

Illan aikana pohdittiin yhdessä keinoja ja tapoja saada uusi tuote markkinoille. Keskusteluissa nousikin esille monta hyvää seikkaa, joita kannattaa miettiä kun lähtee lanseeraamaan uutta tuotetta. Yhdessä pohdimme myös keinoja suunnata markkinointia eri kohderyhmille ja kuinka nämä kohderyhmät on tunnistettavissa. Ideoitiinpa kokonaan uusia tuotteitakin.

 

Keskusteluissa nousi montakin hyvää asiaa esille, tässä niistä muutama:

  • Oman yrityksen ja sen tuotteiden tarinallistaminen havainnollistaa asiakkaalle sen elinkaarta ja on mainiota markkinointimateriaalia.
  • Ole siellä missä asiakkaasikin. Tunnista omat kohderyhmät ja suuntaa markkinointiviestintä ja -toimenpiteet sen mukaan.
  • Referenssit kannattaa hyödyntää, samoin erilaiset vaikuttajapersoonat ja -tahot. Ole rohkea ja kokeile uusia tapoja, esim. blogit ja vlogit.

Ilta sujui varsin mukavasti ja saatiinpa vielä kotiin vietäväksi herkullisia Pekan pihan tuotteita tuliaisiksi.

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.