• Suomi
  • English

MIKROGROW – VARKAUDEN ALUEEN YDINRYHMÄTAPAAMINEN

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
09.04.2019 klo 18:00 - 20:00


 

 

Varkauden ydinryhmän vuoden 2019 neljäs tapaaminen pidettiin tiistaina 9.4.2019 klo 18-20, osoitteessa Pirtinranta 2, Varkaus. Illan isäntänä toimi Harri Pynnönen, Harri´s Food Factory.

 

Harri’s Food Factory on vuonna 2017 perustettu yhtiö, joka valmistaa käsintehtyjä ja korkealaatuisia elintarvikkeita lähellä tuotetuista raaka-aineista. Harrin streetfood –vaunun voit bongata erilaisissa tapahtumissa tai varata vaikka yritys- tai perhejuhliin.

 

Harri’s Kitchen kesäravintola avautuu 1.5. Pirtinrantaan ja kesän ajan tarjolla on mahdollisimman lähellä tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa.

 

Illan aiheena oli luonnollisesti ruoka ja ravintolakulttuuri. Ideoimme yhdessä avattavan kesäravintolan tarjoiluja, visuaalista ilmettä ja markkinointia; Minkälaiset ruokatrendit vetoaa? Minkälainen vaikutus visuaalisuudella on ruokaelämyksessä? Mitä odotetaan ravintolakäynniltä?

 

Ryhmätöistä esille nousseita pointteja:

  • Palvelutarjonnassa ja annosten suhteen tärkeintä on pitää lupauksensa. Pyri yllättämään asiakas aina positiivisesti. Loppujen lopuksi kyse voi olla hyvinkin pienistä asioista, mutta niillä voi olla suuri merkitys lopputulokseen ja palvelukokemukseen.
  • Kilpailua ei kannata ottaa negatiivisena asiana, vaan nähdä se yhteistyömahdollisuuksina ja motivaationa ja moottorina kehittää omaa toimintaa. Yhdessä voidaan saavuttaa enemmän kuin erikseen.
  • Reagoi nopeasti muutoksiin ja käännä tappiot voitoiksi. Hyödynnä näitä myös markkinoinnissa.
  • Hyödynnä yhteistyökumppaneita ja -verkostoja markkinoinnissa, markkinoikaa toistenne tuotteita. Hyvin toimiva yhteistyö on luonnollinen väylä molemmin puoliseen hyötyyn.
  • Ole innovatiivinen! Yllätä asiakas! Pikkujoulut voi ihan hyvin järjestää heinäkuussakin.

 

Kuvia illasta:

           

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.