• Suomi
  • English

MikroGrow – SavoGrow-alueen ydinryhmätapaaminen

Päiväys ja aika
28.03.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Yrityspuisto Futuria, Peura-kokoustila


 

 

SavoGrow-alueen ydinryhmäilta pidettiin Suonenjoella Yrityspuisto Futuriassa ke 28.3. teemalla ”Opi tuntemaan itseäsi ja asiakkaitasi.”

Alunperin illan piti olla Rautalammilla, mutta tapaamisen isäntä/yrittäjälle tuli työeste, joten tapaaminen siirrettiin pikavauhtia Suonenjoelle ja illalla ei ollut varsinaista isäntää.

 

Hankkeen aktivaattori alusti iltaa kertomalla tiedemies Carl Jungin teorioihin perustuvista persoonallisuuteen ja käytökseen liittyvistä teemoista mm. Myers Briggsin tyyppi-indikaattoreista sekä värianalyyseihin perustuvista tyypittelyistä. Iltaan kuului myös aiheeseen liittyvä testi ja sen analysointia. Vuorovaikutteisen illan päätteeksi jokainen osallistuja totesi tunnistavansa itsensä ja toimintamallinsa varsin hyvin. Myös asiakkaiden kanssa työskentelyyn löytyi työkaluja ja pohdittavaa ylipäänsä: miltä minun toimintani näyttää asiakkaan silmissä ja miten pystyisin sitä kehittämään enemmän “asiakasystävällisemmäksi.”

 

Illan teemasta nousivat esiin seuraavat viisi pointtia:

  1. itsetuntemus helpottaa eloa ja oloa kaikilla elämän osa-alueilla
  2. itsetuntemus mahdollistaa itsekasvatuksen: vahvuuksien entisestään vahvistaminen ja “huonojen” ominaisuuksien kriittinen arviointi ja itsensä koulinta
  3. erilaisuus on rikkaus ja ryhmä toimii parhaiten, kun siinä on jäseninä erilaisia persoonallisuustyyppejä
  4. yhteistyö on tehokkaampaa, jos  osaa profiloida asiakkaita ja yhteistyökumppaneita mm. miten lähestyn asiakasta, miten esitän asiani hänelle jne.
  5. persoona on syntymälahja – sitä ei voi muuttaa, mutta sitä pystyy kehittämään

 

Kuvassa ydinryhmäiltaan osallistujia:

 

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.