• Suomi
  • English

Meri-Lapin ydinryhmäilta – Haastavat ajat ja digin tuomat mahdollisuudet niiden ylittämiseen

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
31.03.2020 klo 18:00 - 20:00


Useiden mikroyrittäjien liiketoiminta mullistui yhtäkkiä, parissa viikossa. Pandemian myötä monen liiketoiminta on pysähdyksissä tai ainakin vaatii uutta ajattelua ja toimenpiteitä jatkuakseen. Vähintäänkin tämän hetkinen tilanne herättää huolta, miten tästä jatketaan.

Meri-Lapin ydinryhmä kokoontuu verkossa jakamaan tuntoja mikroyrittäjien näkökulmasta ja pohtimaan, millaisin keinoin koronan heittämään haasteeseen voisi tarttua.

Illassa on tarkoitus käydä läpi ajankohtaiset avut, neuvot ja vinkit yrittäjille. Käymme läpi uudet koronan selättämiseksi julkaissut rahoitukset pohtien samalla, miten niitä voi hyödyntää digitaalisten ratkaisujen ja uudenlaisen yritystoiminnan rakentamiseen poikkeuksellisen tilanteen keskellä.

Tapaamme Teams-alustalla!

Tervetuloa osallistumaan verkossa oman ryhmän kesken luottamuksellisessa hengessä!

Ilmoittaudu mukaan suoraan Whatsapp-ryhmään. Voit myös laittaa viestiä aluevastaava Ella Saarenpäälle Digipolikselta, ella.saarenpaa@digipolis.fi, +358 40 761 2174

Lisätietoja hankkeesta: Lapin mikroyritysten kasvuverkosto -hankkeen projektipäällikkö Riitta Uusisalmi, p. 040 4844465, riitta.uusisalmi@ulapland.fi

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.