• Suomi
  • English

Meri-Lapin ydinryhmä – myynti ja myyntitekniikat

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
27.11.2018 klo 18:00 - 20:00


Vuoden viimeistä Meri-Lapin ydinryhmäiltaa isännöi Insinööritoimisto 3D Hacklin oy ja Pekka Hacklin. Yrittäjä oli halunnut nostaa illan teemaksi myynnin ja myyntitekniikat. Iltaa vietettiin pikkujouluisessa hengessä Lapin Ammattikorkeakoulun tiloissa.

3D Hacklin oy on yhden miehen yritys, joka tarjoaa 3Dmallinnusta, laitesuunnittelua, lujuuslaskelmaa ja vartausanalyysejä. Yritys on toiminut jo 15 vuotta. Yrityksen asiakkaita ovat pääosin toiset yritykset, paljolti esimerkiksi teollisuuden ja teotekehityksen parista, kuin myös julkiselta sektorilta. Osa toimeksiannoista on pitkiäkin, osa muutaman työtunnin mittaisia. Yhden miehen yrityksessä erillistä myyjää tai myyntiä ei ole. Yrittäjä on oppinut luottamaan myynnin ja markkinoinnin perussääntöön: pitää olla mielessä ja helposti ostettavissa.

Pekka kertoi yrityksensä tarinan ja kuvasi omia myyntikeinojaan. Illan aikana nousi esille muiden yrittäjien puheista, kuinka “naaman näyttäminen” on erittäin tärkeä ja keskeinen myytnikeino mikroyritykselle. Yksittäisen yrittäjän ei kannata jäädä toimistolle töihin uppoutuneena, vaan aika-ajoin on tärkeää käydä tapaamassa yhteistyökumppaneita. AIheen tai syyn ei tarvitse olla kahvittelua kummoisempi, ja se voi silti johtaa toimeksiantoon. Mikroyrittäjät voisivat rohkeammin sopi myös toistensa kanssa tapaamisia, lounaita tai kahvitteluja. Yhteistyön ja kaupanteon merkeissä.

Seuraavan kerran Meri-Lapin ydinryhmäilta on tammikuun viiimeinen tiistai, iltaa isännöi Droppi Veripalvelu ja Marko Vapa. Tervetuloa!