• Suomi
  • English

Matkailuwebinaari 17.3.2021 aiheena Ympärivuotisuus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17.03.2021 klo 13:00 - 14:15


 

Seutukaupunkien yritysverkostot-hanke on yksi neljästä TEM:n rahoittamasta Seutukaupunkihankkeesta. Mukana on 33 seutukaupunkia sekä niiden yrityspalveluorganisaatiot.  Tavoitteena on kasvattaa ja kehittää valtakunnallisia yritysverkostoja alueellisten yrityspalveluiden avulla.

 

Hankkeen yksi valittu kasvuala on matkailu. Seutukaupungeista on kerätty vuoden 2020 aikana kasvuhaluisista ja kehitysorientoituneista matkailualan yrityksistä niiden parhaita käytänteitä liittyen ympärivuotisuuteen, digitalisuuteen ja vastuullisuuteen. Teemat noudattelevat Visit Finlandin strategioita.  Parhaista käytänteistä on tulossa julkaisu ja sen julkistamistilaisuus on 17.3.2021 Sonkajärvellä Ruukin Tuvalla. Samalla järjestetään kevään aikana toteutettavan matkailun webinaarisarjan ensimmäinen webinaari teemana ympärivuotisuus. Kaksi muuta webinaaria toteutetaan huhti- ja toukokuussa.

 

Linkki tapahtuman esitteeseen, mistä pääsee ilmoittautumaan:

17.3.2021 Matkailuwebinaari Ympärivuotisuus

 

Webinaarissa kuullaan Ruukin Tuvan yrittäjän Henri Jauhiaisen lisäksi puheenvuorot eBike Adventuren sekä Hotel & Cafe Mathildedalin yrittäjiltä Jennika Hakolalta ja Krista Gustafssonilta sekä Pohjois-Savon Lakeland II projektipäälliköltä Sari Hyttiseltä.

www.ruukintupa.fi

www.ebikeadventures.fi

www.hotelmathildedal.fi

www.pohjois-savonlakeland2

 

Alla linkki Seutukaupunkien yritysverkostot-hankkeen verkkosivulle:

https://www.seutukaupunkiosaajat.fi/yritysverkostot

 

Lisätietoja:

Riitta Forsten-Astikainen

riitta.forsten-astikainen@oulu.fi

Puh./Whatsapp 046 9220913