• Suomi
  • English

Kuopion ydiryhmän ilta

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
13.06.2019 klo 17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Kuopion Takuutarra Oy


  Kuopion alueen kevään viimeinen ydinryhmätapaaminen pidettiin 13.6.2019 Kuopion Takuutarra Oy:ssa. Emäntänä toimi yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Anne Tikanoja. Illan teemana käsiteltiin aihetta “Miten pienikin yritys voi tehdä suuria projekteja ja miten siihen päästään.”   Yritys on yli 20 vuotta vanha perheyritys, joka on erikoistunut opastejärjestelmiin, LED valomainoksiin, tarrapainotuotteisiin, kilpikaiverruksiin sekä 3M-tuoteperheen mahdollistaviin ratkaisuihin kuten aurinkosuoja-, energia-, turva-, lasinsomistus- ja näkösuoja- sekä sisustus- ja somistuskalvot, Hyvän maineen omaavalla yrityksellä on lukuisia pitkäaikaisia ja isoja asiakkaita kuten mm. Kuopion yliopistollinen sairaala, Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kaupunki, Suomen valtio liittyen eri viranomaisrakennuksiin sekä Kuopion Energia.  Yritys palvelee myös pienempiä yrityksiä, yhteisöjä sekä  yksityisasiakkaita valtakunnallisesti Kuopiosta käsin.   Yrityksen kotisivut ovat uudistumassa lähiviikkojen aikana. Linkin takana nyt käytössä olevat sivut: http://www.kuopiontakuutarra.fi/   Illan aiheesta nousivat esiin seuraavat viisi pointtia:

  1. Laatu kantaa pitkälle ja vahvistaa pitkäaikaisia asiakassuhteita: laadukkaat ja jopa globaalisti tunnetut materiaalit ovat haluttuja, koska niiden käytölle voi  myöntää pitkän laatutakuun.  Materiaalin laatu näkyy tuotteen käyttöön liittyvissä olosuhteissa – esim. säiden vaihtelut eivät vahingoita ulko-opasteita.
  2. Laadukkaat valmistusmateriaalit, toimitusvarmuus, virheettömyys ja sujuva asiakaspalvelu vahvistavat asiakassuhteita ja takaavat suhteiden jatkuvuuden.
  3. Luottamus rakentuu vuosien saatossa ja vahvistaa asiakassuhteita. Isoakaan asiakasta ja tilausta ei kannata pelätä, koska edellä maittujen asioiden ollessa kunnossa asiakassuhteen rakentuminen on erinomaisella pohjalla.
  4. Yhteistyö eri tahojen kanssa ja verkostojen hyödyntäminen mahdollistaa joustavan palvelun.
  5. Pienen ja ison yrityksen yhteistyössä pienen ketteryys on erinomainen valttikortti.

  Kuvia illasta:

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.