• Suomi
  • English

Kuopion (etä)ydinryhmäilta “Erotu tarinallistamalla! Stooripuu -paja”

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
23.03.2020 klo 17:00 - 19:00


Illan alustaja: Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy

Kokoonnumme Microsoft Teams-sovelluksen välityksellä.
Saat etäyhteyslinkin sähköpostiisi, kun täytät ja lähetät tämän sivun ilmoittautumislomakkeen!

 

Erotu tarinallistamalla! Stooripuu-paja Klo 17-19

Klo 17.00 Johdanto tarlinallistamiseen – miten tarinallistaminen tukee yrityksen toimintaa?
Klo 17.30 Stooripuun avulla yrityksen tarinaelementtien tunnistaminen
Klo 18.30 Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?
Klo 19.00 Tarinapaja päättyy

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tekstin ja puhutun tarinan lisäksi viestinnässä ja markkinoinnissa tarvitaan myös tarinatekoja. Yritykset tarvitsevat tarinallistamista vaikuttamiseen ja erottumiseen sekä kokonaisvaltaisen innostavan ja sitouttavan asiakaskokemuksen luomiseen.  Myös viestintä ja markkinointi voivat muodostaa tarinakokemuksen! Tässä koulutuspäivässä etsitään oman yrityksen tarinan punaista lankaa Tarinakoneen Stooripuu-menetelmän avulla! 

Tarinapäivämme tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki.  Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat erinomaisesti niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistaminen on tämän päivän parasta viestintää, markkinointia ja myyntiä. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkitiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.


HUOM! Tarinatyöpajat kuuluvat osaksi MikroGrown kevään 2020 Digimarkkinointikampanjaa. Digimarkkinointikampanjassa kerätään mikroyritysten tarinat sähköiseksi Issuu-verkkolehdeski, jonka linkkiä jaetaan verkoston ja sidosryhmien voimalla kertomaan mikroyrittäjien olemassa olosta ja ammattitaidosta. Lehden arvioitu valmistuminen 05/2020.

Lisätietoja: Laura Vänskä, p. 0207 464 656/ Kehitysyhtiö SavoGrow Oy

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.