• Suomi
  • English

KESKI-POHJANMAAN YDINRYHMÄN TAPAAMINEN – AIHEENA: STRATEGINEN JOHTAMINEN

Päiväys ja aika
28.02.2019 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Lillhonga Oy


 

Isäntä: Lilhonga Oy

ONGELMISTASI ONNELLISEKSI

Olemme vanha, mutta nuori yritys. Johan Lillhonga perusti meidät jo vuonna 1990, jolloin hän aloitti ATK-palveluita tarjoavan yrityksen, silloin nimellä ATK-Lillhonga T:mi. Johan Lillhongan johdolla yritys kasvoi aina vuoteen 2013 saakka, jolloin hän luovutti kruunun eteenpäin.

Vuodesta 2013 lähtien yritystä on johtanut Petter Lillhonga yhdessä nuorekkaan ja osaavan tiimin kanssa. Kirjoitushetkellä meitä on kuusi, joista kaksi hoitaa asiakkaittemme IT-laitteistoa, kolme sovelluskehittäjää ja yksi konttoristi

Meillä on miltei 30 vuoden kokemus IT-laitteista, ohjelmistoista ja ennen kaikkea hyvistä asiakkaista. Vanhimmat asiakassuhteeme ovat yhtä vanhoja kuin yrityksemme konsanaan. Itse asiassa toimiston seinällä roikkuu ensimmäinen (ja vielä voimassa oleva) asiakassopimus, päivättynä 30.07.1990.

Miellämme itsemme mielummin kumppaniksesi, kuin toimittajaksesi. Erikoistumme palvelemaan asiakastamme asiakkaan ehdoilla. Emme tarjoa yli- tai alimitotettuja ratkaisuja, vaan selvitämme tarkoin toimintaympäristön ja tulevaisuuden tarpeet ennen ratkaisun tarjoamista.

Elämme vahvasti tätä päivää ja se näkyy ohjelmistoissamme, laitteissamme sekä toimintamalleissamme. Sosiaalinen media, tehokkaat viestintävälineet ja verkostoituminen ovat tehokkaasti mukana päivittäisessä työssämme.

 

Asiantuntija: Mikko Luoma

Kauppatieteiden tohtori ja hallitusammattilainen

I have worked in senior HR and general management positions and currently work as a researcher and author on management. I have a doctor’s degree and an adjunct professorship in strategic human resource management. My expertise areas include strategic management, human resource management, top management teams, leadership, and management development. I also serve on many boards of directors.

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.