• Suomi
  • English

Keski-Pohjanmaan ydinryhmän tapaaminen – Aiheena: SOME

Päiväys ja aika
06.11.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
K-P:n MetsäMarkkinointi oy LKV


Isäntä: K-P:n MM oy LKV

K-P:n MM Oy LKV  on erikoistunut metsäkiinteistöjen, maatilojen, peltojen, rakentamattomien tonttien sekä maaseutupaikkakuttien  asuntojen  ja rakennusten välitykseen.

Toimialue on laaja Keski-Pohjanmaa käytännössä Keskipohjanmaa -lehden levikkialue, mutta hoidamme kilpailukykyisesti toimeksiantoja myös muualta Suomesta.  Yhtiö on Suomen kiinteistönvälittäjien liiton jäsentoimisto [A]. Noin 3/4 osakkeista ja alle 50 % äänivallasta omistaa Keski-Pohjanmaan Metsänomistajien Liitto. Jäsenet  saavat  jäsenmaksuun nähden tuntuvan alennuksen palveluhinnastossa.

Yhtiön LKV -toimihenkilö on sekä metsä- että kiinteistönvälitysalan ammattilainen, metsänarvoimistiede pääaineena 1984 valmistunut metsänhoitaja. Pro gradun aihe oli “Silmavaraisen arvioinnin tarkkuus”.

Kun olet myymässä tilaasi, saat meiltä asiantuntevan palvelun ja laajan asiakaskunnan. Olemme myyjälle apuna kaupan kaikissa vaiheissa arviosta kauppaan ja ostajalle lainhuudon saamiseen asti.

LKV-toiminta hoidetaan aputoiminimen K-P:n MM Oy LKV [A] kautta ja puunvälitys Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi Oy nimellä.

 

Asiantuntijana: Mediakit / Vesa Sivonen

Hakukonemarkkinointi, hakusanamainonta ja mainonta sosiaalisessa mediassa ovat
www-sivujen ohella yrityksen tärkeimmät mainosvälineet.
Parasta on, että kaikenkokoisilla yrityksillä on varaa olla mukana. Mainostajan kannalta yksi tärkeä asia on mainonnan onnistumisen seuranta.

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.