• Suomi
  • English

Keski-Pohjanmaan ydinryhmän tapaaminen – Aiheena: Hyvinvointi ja “Pikkujoulut”

Päiväys ja aika
03.12.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Hotel Kokkola


Isäntä: Hotel Kokkola

Hotel Kokkola on viihtyisä,  tunnelmallinen ja tasokas hotelli aivan Kokkolan keskustan tuntumassa

Hotellin läheisyydessä sijaitsevat sekä moderni ostoskeskus Chydenia että viehättävä vanhankaupungin alue Neristan sekä muut Kokkolan mielenkiintoiset kulttuurikohteet. Kilometrin säteellä löytyvät myös Kokkolan kaupunginteatteri, Snellman-sali, Hollihaan palloiluhalli, Urheilutalo sekä jäähalli.

Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta sekä kameravalvottua parkkitilaa kellarikerroksessa. Tiloissamme ei toimi lainkaan viihderavintoloita, ja kaikki huoneemme kuuluvat jäähdyttävän keskusilmastoinnin piiriin. Huonevalikoimistamme löytyy niin työmatkustajalle kuin perheille kohdistettuja vaihtoehtoja, hotellin omina innovaatioina Business Work ja Business Sport -huoneet, joissa reclainertuolin tai kuntoilulaitteen avulla illat kuluvat entistä kodikkaammissa tunnelmissa. Osaan standardhuoneista myös lemmikit ovat tervetulleita.

Tutustu huoneisiin!

 

Mars matkalle! Terveyttä työpaikoille

Mitä yhteistä on aamupalalla ja nostopöydällä? Entä portaiden kapuamisella ja yöunilla? Se selviää seuraavassa ydinryhmätapaamisessa 3.12. Hotel Kokkolassa.

Tapaamisessa keskustellaan itse koetuista ja tutkituista keinoista edistää yrityksessäsi työstä palautumista, terveyttä ja työkykyä. Omien kokemusten jakaminen auttaa yrittäjiätunnistamaan omaan työkykyyn ja palautumiseen liittyviä asioita. Kotiin viemisinä saat uusia vinkkejä kokeiltaviksi. Yrittäjien jakamia vinkkejä käytetään pian julkaistavissa työpaikkojen terveyden edistämisen suosituksissa ”Mars matkalle! Terveyttä mikroyrityksiin”. Suositukset laaditaan Työterveyslaitoksen, Oulun ja Tampereen yliopistojen yhteistyössä osana Näyttöön perustuvaa terveyden edistämistä työpaikoilla (Promo@Work)-hanketta. Mikroyrityksille ja yksinyrittäjille räätälöidään omat suositukset.

Tapaamisessa ovat mukana vanhempi asiantuntija Anne Salmi Työterveyslaitokselta ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn va. tutkimusjohtaja Anna-Mari Simunaniemi. Tule tutustumaan, haasta muita ja tuo mukaan myös omat vinkkisi!

Näyttöön perustuvaa terveyden edistämistä työpaikoille (Promo@Work) -hankkeen tavoitteena on tuottaa tutkimustietoon perustuvat suositukset terveyden edistämiseen työpaikoilla. Terveydestä ja työkyvystä huolehtiminen on osa ammattitaitoa. Työpaikat voivat motivoida työntekijöitä terveellisiin elintapoihin, jotka vaikuttavat työkykyyn, työstä palautumiseen ja työturvallisuuteen. Hanke saa rahoitusta Suomen Akatemian yhteydessä toimivalta strategisen tutkimuksen neuvostolta.

 

Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.