• Suomi
  • English

Keski-Pohjanmaan ryhmän startti! Toimintaa esittelemässä mikroyrittäjyyden tutkimusryhmän johtaja Matti Muhos Oulun yliopistolta

Päiväys ja aika
06.02.2018 klo 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
3E Building


Mikroyritysten kasvun ja kansaivälistymisen ydinryhmää kasataan nyt! Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä yritystä.

Kiinnostaako kannattava kasvu, kansainvälistyminen ja vertaistuki muilta mikroyrityksiltä?

Olemme käynnistämässä Keski-Pohjanmaalla uudenlaisen mikroyritysten kasvukokonaisuuden, jonka kantavana voimana ovat yritykset itse. Verkostolle on tarjolla vertaistuen lisäksi asiantuntija-apua ja ketteriä, nopeita kasvukokeiluja. Mukaan lähtemällä yrityksesi saa uuden mahdollisuuden kannattavaan kasvuun, positiivista näkyvyyttä ja vahvan verkostoon tuen kasvupolullaan. Lähde mukaan! Tämän kokonaisuuden tavoitteena on rakentaa Keski-Pohjanmaan alueelle mikroyritysten ja muiden yritysten kanssa toimivien tahojen kokeiluperusteinen kasvu- ja vientikokeiluverkosto.

Kokoamme alueen mikroyrityksistä kolmenkymmenen yrityksen ryhmän, jotka kokoontuvat kuukausittain kiertävällä periaatteella toisiaan tukien ja sparraten. Verkoston toiminnan tukemiseksi rakennetaan/otetaan käyttöön myös virtuaalinen toiminta-alusta ja eri alueiden verkostoja (nyt jo Pohjois-Suomessa useampia) tuetaan ristiinverkostoitumiseen parhaimpien kokeilujen ja hyötyjen saavuttamiseksi. Tavoitteena onkin myös ideoiden kaupallistamisen ja kasvun edistämisen nopeat kokeilut, joita verkostossa toteutetaan. Pääroolissa ovat yrittäjät, asiantuntija-apuja tarjotaan tarpeen mukaan. Verkoston tapaamisen aihe määräytyy kunkin ”isännän” mielenkiinnon ja tarpeen mukaan, aiheina voi olla esimerkiksi; Miten käynnistän kansainvälisen verkkokaupan kevyesti? Digitalisaatio muuttaa ostokäyttäytymistä – mitä mikroyrityksen tulisi huomioida? Kaikkea ei kannata tehdä itse – miten hyödyn verkostoista? Visuaalinen markkinointi ja imago kuntoon? Yhdessä maailmalle? Verkoston kokoaminen on juuri käynnistynyt, mukaan mahtuu noin 30 yritystä.  Oletko mukana? Yritysten osallistumismaksu on 100 € vuodessa.

Ilmoittaudu mukaan:

Reijo Kinnunen

Projektipäällikkö
+358 (0) 44 7809 240
reijo.kinnunen(at)kosek.fi
Kohtaamo 2.0 -hanke


Tämän tapahtuman ilmoittautuminen on suljettu.