• Suomi
  • English

Etelä-Savon ydinryhmäilta: julkisen rahoituksen hyödyntäminen

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
27.01.2021 klo 17:00 - 19:00


MikroENTRE-ydinryhmäilta teemalla:

Julkisen rahoituksen hyödyntäminen

  • Mitä tukea on saatavilla?
  • Mitä kannattaa hakea?
  • Mitä vaaditaan, jotta hakemus menee läpi?

Illan isäntänä Jonne Väisänen / Viikinkikone. Asiantuntijoina paikalla: Aki Hakala (Miksei Mikkeli), Jarkko Rautio (Ely-keskus), Anssi Gynther (Veej´jakaja)

Tapahtuma järjestetään Teamsissa. Linkki tapahtumaan:

Etelä-Savon MicroENTRE-ydinryhmäilta 01_2021

Yhteenveto illasta

Etelä-Savon tammikuun ydinryhmä kokoontui etätoteutuksena 28.1.2021 klo 17-19. Illan teemana oli erilaiset julkiset rahoitukset. Illan isäntänä toimi Viikinkikone Oy:n yrittäjä Jonne Väisänen. Illassa oli osallistujina sekä yrittäjiä, että eri sidosryhmien edustajia ja keskustelussa saatiinkin tarkasteluun eri toimijoiden näkökulmat. Asiantuntijoina paikalla: Aki Hakala (Miksei Mikkeli), Jarkko Rautio (Ely-keskus), Anssi Gynther (Veej´jakaja) 

Käytiin läpi eri rahoitusmahdollisuuksia ja lähteitä ja saamisen kriteereitä asiantuntijoiden johdolla. Eri rahoituslähteet ja niiden hyödyntäminen herättivät laajaa kiinnostusta ja osallistujajoukko oli tavanomaista suurempi, yht. linjoilla oli 34 osallistujaa. Keskustelua heräsi rahoitusten saatavuudesta ja hakemisesta. Keskusteltiin myös siitä, mitä läpimenevältä hakemukselta vaaditaan ja mistä hakemusten muotoiluteknisiin seikkoihin voi saada apua.