• Suomi
  • English

Etelä-Savon helmikuun ydinryhmäilta: Verkostosta lisää liikevaihtoa

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
23.02.2021 klo 17:00 - 19:00


Helmikuun ydinryhmäilta järjestetään tiistaina 23.2.2021 klo 17:00 – 19:00. Illassa yrittäjät pääsevät esittelemään liiketoimintaansa toisilleen ja etsimään potentiaalisia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita Etelä-Savon verkostosta. Jokainen yrittäjä saa 10 minuutin puheenvuoron, jonka voi käyttää vapaasti itselleen sopivalla tavalla. Voit suoraviivaisesti esitellä yrityksesi tuotteita tai palveluita, tai vaikka pyytää toisilta ratkaisuehdotuksia johonkin ajankohtaiseen haasteeseen. Halutessasi voidaan aika käyttää vaikka rentoon rupatteluun, joka on tutkitusti tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä sekin! 

Tapahtuma järjestetään etätoteutuksena. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa!

Yhteenveto illasta:

Etelä-Savon tammikuun ydinryhmä kokoontui etätoteutuksena 23.2.2021 klo 17-19. Illan teemana ”Verkostosta lisää liikevaihtoa.”

Illalla ei ollut isäntäyritystä vaan ilta toteutettiin verkoston yhteiskokoontumisena, jossa tavoitteena oli tutustua verkoston toisiin yrityksiin ja myydä omaa tuotetta/palvelua ja etsiä puuttuvia kumppanuuksia.

Illassa yrittäjät esittelivät omaan toimintaansa sekä ajankohtaisia liiketoimintahaasteita. Yhdellä iltaan osallistuneista yrityksistä oli tarve erityisesti kansanvälisen markkinoinnin toteuttamiseen uuden palvelun lanseeraamiseksi ja illassa mietittiin mahdollisuuksia tukea yrittäjää, verkoston muiden yritysten kanssa yhteistyössä sekä mahdollisten TKI-verkostojen kautta. Yritystä pyydetään myös isännäksi yhteen kevään ydinryhmäilloista, jolloin suuremmalla yritysjoukolla on mahdollista miettiä käytännön keinoja liiketoiminnan kansainvälistämiseen.

Yhteensä illassa oli hanketiimi mukaan lukien 9 osallistujaa. Illan osallistuneiden kesken tietoisuus ja ymmärrys muiden yritysten toiminnasta lisääntyi ja yrityksiä tuettiin vertaistuen ja yhteisideoinnin merkeissä.