• Suomi
  • English

Etelä-Savon ydinryhmäilta – aiheena yrittäjän työhyvinvointi

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
19.05.2021 klo 17:00 - 19:00


Hyvinvointisi ja jaksamisesi on ensiarvoisen tärkeää, myös yritystoimintasi kannalta. Kaipaatko toimivia ideoita oman työhyvinvointisi kehittämiseen ja haluatko kuulla miten muut yrittäjät pitävät yllä hyvinvointiaan?  Ilmoittaudu tästä.

Tule hörppäämään kahvit ja keskustelemaan aiheesta Tertin Kartanossa (Kuopiontie 68, Norola) järjestettävään ydinryhmäiltaan 19.5.2021 klo 17:00 – 19:00. Illan alustaa Mikroyrittäjyyskeskuksen Eeva Leinonen. Hän on työskennellyt erityisesti Pohjois-Pohjanmaan mikroyritysten kanssa mikroyrittäjien tuottavuutta ja työkykyä parantavan Mytty-hankkeen kautta, josta lisätietoja tästä linkistä. 

Kokouspaikkana on uniikki matkakohde Mikkelissä, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääsee kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja. Lisätietoja täältä.   

Tapahtuma järjestetään ns. hybriditoteutuksena, eli osallistua voi niin paikan päällä Tertin Kartanolla kuin etäyhteyksien kautta. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen etukäteen. Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautumisen aikaraja paikan päälle saapuville on tarjoilujen vuoksi 18.5. klo 12:00, etäyhteyksien kautta mukaan voi ilmoittautua vielä 19.5. klo 16:00 asti. Paikan päällä osallistuvien määrän rajaamme max. 20 henkilöön ja etäyhteyksien kautta linjoille pääsee 19.5.2021 klo 16:45 alkaen.  

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja: Santeri Halonen santeri.halonen@oulu.fi

 

Yhteenveto illasta: 

Etelä-Savon huhtikuun ydinryhmä kokoontui Tertin Kartanon tiloissa. Illan teemana oli yrittäjän työhyvinvointi ja alustajana oli MicroENTREn projektitutkija Eeva Leinonen. Tertin Kartanon miljöö toimi oivallisena ympäristönä teemasta keskustelulle. 

Illassa käytiin keskusteluvetoisesti läpi hyvinvoinnin perusteemoja ja yrittäjät jakoivat omia kokemuksiaan ja tuntojaan teemoihin liittyen. Käytiin läpi muun muassa unen merkitystä, aikavarkaita, huolien käsittelyä päivän huolihetken avulla. Keskustelu polveili laajasti käytännön hyvinvointiasioissa, joita yrittäjät olivat toiminnassaan huomanneet. Yrittäjät kokivat työn imun erittäin vahvana ja siitä johtuen myös positiivinen stressi voi aikaansaada väsymistä. 

Illan aikana puhuttiin myös palautumisesta ja erilaisista palautumisen tavoista. Näistä nousi esiin erityisesti ulkoilu luonnossa, harrastukset ja aika perheen ja läheisten kanssa. 

Yhteensä illassa oli hanketiimi mukaan lukien 8 osallistujaa, joista kolme yrittäjiä. Hyvinvointi on teema, joka herättää paljon keskustelua ja on lähellä jokaista yrittäjää. Jo pienillä vinkeillä ja teoilla on mahdollista lisätä yksilön hyvinvointia ja sen myötä tuottavuutta.