• Suomi
  • English

Etelä-Savon toukokuun ydinryhmäilta

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
25.05.2021 klo 18:00 - 20:00


Miten yrittäjä voi kehittää omaa myyntiosaamistaan, miten saada aikaan myyntiä? Myynti on yrityksen menestymisen kulmakivi ja kuluva vuosi on tuonut siihen vielä oman lisämausteensa toimittaessa osittain etäyhteyksien kautta. Tule hörppäämään kahvit ja keskustelemaan myynnistä, kuulemaan muiden yrittäjien vinkkejä aiheesta ja miettimään miten voisit kehittää omaa myyntiäsi tulevina kuukausina. 

Pääset ilmoittautumaan täältä

Illan alustaa Mikroyrittäjyyskeskuksen tutkija Mirja Väänänen. Hän on työskennellyt erityisesti Pohjois-Pohjanmaan mikroyritysten kanssa Sales is King -hankkeessa, jonka tavoitteena oli henkilökohtaisten myyntiin liittyvien taitojen ja yhteistyömallien kehittäminen. 

Illan isäntänä toimiva Ahertava Oy on mikkeliläinen yrittäjävetoinen asiantuntijayritys, joka on edelläkävijä kehittämisessä ja tuo ennakkoluulottomasti uusia ratkaisumalleja asiakkaidensa tarpeisiin. Palvelutarjontaan kuuluvat toimitilaturvallisuuteen, tietosuojaan, tieto- ja kyberturvaan, riskienhallintaan, laadunhallintaan, työterveyteen ja –turvallisuuteen, ympäristönhallintaan, tiedonhallintaan ja jatkuvuudenhallintaan liittyvät palvelut. Ahertavan asiakkaita ovat sekä julkiset että yksityiset toimijat. 

Tapahtuma järjestetään ns. hybriditoteutuksena, eli osallistua voi niin paikan päällä Ahertava Oy:n toimitiloissa (Porrassalmenkatu 21 B, Mikkeli) kuin etäyhteyksien kautta. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen etukäteen. Pääset ilmoittautumaan täältä

Ilmoittautumisen aikaraja paikan päälle saapuville on tarjoilujen vuoksi 24.5. klo 12:00, etäyhteyksien kautta mukaan voi ilmoittautua vielä 25.5. klo 17:00 asti. Paikan päällä osallistuvien määrän rajaamme max. 20 henkilöön ja etäyhteyksien kautta linjoille pääsee 25.5.2021 klo 17:45 alkaen.

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja:

Santeri Halonen

050 531 8010

santeri.halonen@oulu.fi

 

Koonti Etelä-Savon ydinryhmäillasta 25.5.2021 

Yhteenveto illasta: 

Etelä-Savon toukokuun ydinryhmä kokoontui Mikkelissä Ahertava Oy:n tiloissa Jyri Paasosen isännöimänä. Illan teemana oli myynti ja alustajana MicroENTREn projektitutkija Mirja Väänänen. Iltaan oli mahdollista osallistua paikanpäällä tai verkon välityksellä Teamsin kautta. 

Illassa käytiin Mirjan alustamana läpi myyntiä. Mirjan alustus sisälsi tietoa ja kokemuksia pohjautuen Sales is a king- hankkeen tuloksiin. Yrittäjät saivat Mirjan alustuksesta myös konkreettisia käytännön vinkkejä myynnin kehittämiseen muun muassa asiakkaiden tunnistamiseen, brändin luomiseen sekä markkinoinnissa käytettävien tekstien tekemiseen asiakasanalyysin pohjalta.  

Yhteensä illassa oli hanketiimi mukaan lukien 9 osallistujaa, joista 5 yrittäjiä.