• Suomi
  • English

Etelä-Savon maaliskuun ydinryhmäilta

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
10.03.2021 klo 17:00 - 19:00


Yhteistyöllä enemmän -verkkotilaisuus ke 10.3. klo 17–19 

Yrityskumppanina iltaa emännöi Jaana Orava, Ripesti Oy 

Mitä toimiva yhteistyö edellyttää? Miten pääsee alkuun? Mitä yhteistyöllä voi saada aikaan? 

Tervetuloa keskiviikkona 10.3. klo 17–19 MicroENTRE® yritysverkoston ja MikroX-hankkeen RUOKA-teemaryhmien yhteiseen verkkotilaisuuteen, jossa pohditaan yritysten yhteistyötä pintaa syvemmältä.  

Kumppanina iltaa emännöi Naisvuoren näkötornin kahvilan ja Hotelli Heimarin yrittäjä Jaana Orava. Keskustelua herättelevät myös alustuspuheenvuorot. Näkökulmia yritysten verkostoitumiseen ja yhdessä tekemisen pelisääntöihin tarjoilee toiminnanjohtaja Kati Häkkinen Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys Mikke ry:stä. Kati on myös matkailuyrittäjä sekä alueellisissa ja kansainvälisissä kulttuurin ja elinkeinoelämän verkostoissa toimiva vaikuttaja. 

Tilaisuus järjestetään verkossa Teams-ohjelmalla. Linkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumapäivän aamuna. 

Ilmoittaudu tästä.

Tervetuloa mukaan! 

Koonti Etelä-Savon ydinryhmäillasta 23.2.2021

Etelä-Savon maaliskuun ydinryhmä kokoontui etätoteutuksena 10.3.2021 klo 17-19. Illan teemana ”Yhteistyöllä enemmän” ja emäntänä toimi Ripesti Oy:n yrittäjä Jaana Orava. Illassa alustajina olivat Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry:n toiminnanjohtaja Kati Häkkinen ja monialayrittäjä Tony Tavi. Alustajat johtivat osallistujat illan teemaan, joka oli verkostoituminen eteläsavolaisten mikroyrittäjien kanssa ja keskustella yritysten yhteistyöstä.

Yhteistyön syntyminen edellyttää luottamusta ja sopiva kohtaamisia. Yrittäjät jakoivatkin illassa omia yhteistyö- ja kumppanuustarpeitaan ja keskusteltiin yhteistyömahdollisuuksista.

Osallistujia oli hanketiimin lisäksi 11.