• Suomi
  • English

Etelä-Savon kesäkuun ydinryhmäilta: Kaipaatko apua digitalisaation kanssa?

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
09.06.2021 klo 17:00 - 19:00


 

Kaipaatko apua digitalisaation kanssa?

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Kaipaatko apua digitalisaation kanssa? Osaatko hyödyntää vaikkapa automaatiota, integraatioita, mobiilisovelluksia tai pelillistämistä? Kaipaatko apua siinä, miten parhaiten kehittää liiketoimintaasi sovellusten, datan ja palvelumuotoilun avulla? Ehkä olet jo pidemmällä ja etsit kumppaneita tai sopivaa ratkaisua?  

Tule joka tapauksessa hörppäämään kahvit ja keskustelemaan aiheista Metatavun isännöimään ydinryhmäiltaan! Keskustelun aiheina mm. milloin valita räätälöity ohjelmistoratkaisu, miten hyödyntää chatbotteja ja muuta asiakaspalvelun automaatiota, mitä tarkoittavat hyperautomaatio ja asioiden/teollinen internet ja miten näitä voi soveltaa erilaisten ongelmien ratkaisuun. 

Voit myös esitellä digitalisaation liittyviä haasteita. Keskustellaan näistä yhdessä ja etsitään mahdollisia ratkaisuja. Autamme mielellämme löytämään, miten teknologia parantaa mikro- ja pk-yritysten arkea ja tulevaisuuden näkymiä. Sovellusten kehittäminen ja hankkiminen on investointi. Jaamme vinkkejä myös siihen, miten et osta sikaa säkissä ja miten johdat kehitystä haluamaasi suuntaan. 

Metatavu on mikkeliläinen ohjelmistotalo, joka uskoo, että softabisneksen pitää olla reilua. Toteutamme toimivia, hyvännäköisiä ja käytettäviä sovellusratkaisuja erilaisten yritysten tarpeisiin. Palvelemme useita eri sektoreita ja asiakasryhmiä, kuten valmistavaa teollisuutta, konepajoja, rakennusteollisuutta, maataloutta, palveluyrityksiä ja oikeastaan ketä tahansa, kenellä on visainen ongelma ratkaistavaksi digitalisaation avulla. 

Tapahtuma järjestetään ns. hybriditoteutuksena, eli osallistua voi niin paikan päällä Metatavun toimitiloissa (Hallituskatu 7 A 21a, Mikkeli) kuin etäyhteyksien kautta. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen etukäteen. 

Ilmoittautumisen aikaraja paikan päälle saapuville on tarjoilujen vuoksi 8.6. klo 12:00, etäyhteyksien kautta mukaan voi ilmoittautua vielä 9.6. klo 16:00 asti. Paikan päällä osallistuvien määrän rajaamme max. 20 henkilöön ja etäyhteyksien kautta linjoille pääsee 9.6.2021 klo 16:45 alkaen. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja:

Santeri Halonen

santeri.halonen@oulu.fi

050 531 8010