• Suomi
  • English

Diginäkyvyys tikissä? Etelä-Savon marraskuun ydinryhmäilta 30.11. klo 17:30-19:30

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30.11.2020 klo 17:30 - 19:30


 

Koonti Etelä-Savon ydinryhmäillasta 31.11.2020

 

Etelä-Savon ydinryhmätapaaminen järjestettiin Mikkelin Upseerikerholla 31.11.2020

 

Illan isäntäyritys ja teema

 

Illan emäntänä toimi Mikkelin Upseerikerhon yrittäjä Aija Lyytikäinen ja illassa pureuduttiin diginäkyvyyteen erityisesti Google-optimoinnin osalta.

 

Case

 

Yrittäjällä on mainostoimiston tekemät verkkosivut, mutta hän haluaa parantaa saavutettavuuttaan ja näkyvyyttään Googlessa.

 

Illan anti

 

Illassa käytiin läpi Upseerikerhon casen pohjalta Google-näkyvyyteen vaikuttavia tekijöitä ja kouluttaja kommentoi parannusehdotuksia sivuille. Osallistujilla oli myös mahdollisuus esittää kysymyksiä omiin sivuihinsa liittyen. Alun jälkeen kerättiin myös sisältöideoita illan emäntäyrityksen verkkosivuihin liittyen.

 

Yhteenveto

 

Google-näkyvyys on laaja kokonaisuus, joka rakentuu sivujen sisällöntuotannosta. Kiteytetysti voi sanoa, että se mikä houkuttaa asiakasta, parantaa myös Googlessa näkymistä. Yrittäjä sai illasta useita käytännöllisiä ideoita sivujen kehittämiseen, joita on mahdollista alkaa viemään käytäntöön heti. Myös osallistuneet yritykset saivat ideoita siihen, miten omia sivuja kannattaa kehittää ja mitkä vaikuttavat omaa sijoitukseen Googlessa. Illassa sivuttiin myös sosiaalisen median palveluntarjoajia sekä muita liittyviä Google työnkaluja kuten Google Trends.