• Suomi
  • English

Rainy Day Entertainment Oy

Paikkakunta: VARKAUS

Yrittäjän nimi:

Jere Koistinen

 

Paikkakunta:

Varkaus

 

Linkki yrityksen verkkosivuille:

 

Etusivu

 

Mitä yritys tekee?

 

Rainy Day Entertainment palvelee audiovisuaalisen viestinnän eri alueilla yrityksille ja yksityisille ihmisille. Elokuvatuotanto pitää sisällään tällä hetkellä yhden elokuvan, Ensitreffit. Seuraava on jo suunnittelilla ja startattu. Lisäksi Rainy Day Entertainment Oy tarjoaa laajan skaalan palveluja.
Still-kuvaus: oli kyseessä ylioppilas-, hää-, tuote-, malli- tai muu henkilökuvaus niin Rainy Day hoitaa kuvauksen ammattimaisesti ja takaa tyylikkään lopputuloksen!
Mainos-kuvaus: tarvitseeko yrityksesi tai muu tapahtuma mainosta? Pienistä TV ja netti spoteista aina pidempiin mainos kokonaisuuksiin homma hoituu! Pyydä tarjousta niin löydämme varmasti oikean tarinan kerrottavaksi! Web-sivut: oletko aloittava yrittäjä ja kaipaat kotisivuja? Vai haluatko kenties päivittää sivujen ilmettä? Kaikki tämä onnistuu jouhevasti, nopealla aikataululla ja myös erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Graafiset palvelut: yrityksen palveluihin lukeutuu myös graafinen suunnittelu! Logo, juliste, hahmo tai muu grafiikka niin kysy vain!

 

Comments are closed.