• Suomi
  • English

Paikkakunta: IISALMI

Linkki verkkosivuille: http://improver.fi/

Yrittäjä: Mikko Rajamäki

Yrityskuvaus: Konsultointia ja palveluita liiketoiminnan suunnitteluun, talouteen, rahoitukseen, HR-asioihin ja Leaniin. Mikolla on pitkä ja ansiokas ura talouden ja hallinnon vastuullisista johtotehtävistä. Ohessa vähän taustaa yrittäjän osaamisesta:

Mikko Juhani Rajamäki

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta Ylistarosta/Seinäjoelta. Valmistuin kauppatieteen maisteriksi Vaasan yliopistosta vuonna 2009. Suoritin HHJ:n (Hyväksytty Hallituksen Jäsen, 2-vaiheinen tutkinto) Kuopion / Tampereen kauppakamarissa vuonna 2009.

Saavutin sertifioidun Green Lean asiantuntija -pätevyyden vuonna 2019. Olen strategic Accounting Partner Itä-Suomen alueella (www.strategicaccounting.fi). Teemme kassavirta-analyysejä, konsultoimme yrityksiä parempaan kassavirtaan sekä rakennamme yrityksille kassavirtaan pohjautuvia kannustejärjestelmiä.  Kassavirtalaskelmien merkitys korostuu nyt ja tulevaisuudessa, ja se on jopa tärkeämpi kuin perinteinen tuloslaskelma.

Työkokemusta minulla on taloudesta ja hallinnosta (yleishallinto, HR ja ICT) vastaavana talouspäällikkönä/talousjohtajana yli 30 vuotta.

Olen toiminut taloushallinnon vastuutehtävissä Finndomo -konsernissa 18 vuotta (1990-2008), Profile Vehicles -konsernissa yli 7 vuotta (2012-2019), Samesor Oy:ssä 1 v 4 kk  (2010-2011) ja S-ryhmässä/SOK 1 v 3 kk (2009-2010).

Puutuoteteollisuuden toimialan kokemusta on kertynyt 19 vuotta ja teknologiateollisuuden 9 vuotta.

Harrastuksina minulla on ammatti- ja muun kirjallisuuden lukeminen, kuntoilu, metsästys syksyisin ja hyötyliikunta.

Erityisenä harrastuksena vaimon kanssa on matkailu miesten Suomen Lentopallomaajoukkueen otteluihin, osana suurta Finfanteam -fanijoukkoa (vuodesta 2010 lähtien).

Comments are closed.