• Suomi
  • English

Miten liiketoiminnan laajentaminen onnistui?

Rannikon Tarvike Oy on perustettu joulukuussa 2012 ja sen toimialana oli moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa.

Yrittäjä Aki Perkiömäki tuli vuoden 2015 lopussa siihen tulokseen, että aika on kypsä yrityksen liiketoimintamallin kehittämiselle. Tämän jälkeen asiat lähtivät etenemään nopeasti. Nyt keväällä 2017 Rannikon Tarvikkeen liiketoiminta on laajentunut kahdelle uudelle toimialueelle autojen huoltoon ja rengaspalveluihin. Tällä hetkellä yrityksen toiminta pohjautuu kolmelle tukijalalle: varaosat, tarvikkeet, ja työkalut, autohuollot ja rengaspalvelut.

Nykyaikaiset autot ovat muuttuneet niin teknisiksi, ettei auton huolto ja korjaaminen onnistu omatoimisesti. Osittain tämän takia syntyi ajatus perustaa autokorjaamo, joka samalla tukee varaosamyyntiä.

Tuli tunne, että nyt se korjaamo pitää laittaa työnalle.

Jo nyt voidaan sanoa, että päätös lähteä korjaamohankkeeseen on ollut hyvä. Huoltopuolen palvelu on pyritty tekemään asiakkaalle helpoksi. Auto voidaan hakea, huolta, katsastaa ja lopuksi se palautetaan takaisin.

Yrittäjänä joutuu joskus tekemään nopeita päätöksiä, joten toiminnan pitää olla ketterää. Aina on syytä olla hereillä.

Mikroyritysten ydinryhmä kokoontui Raahessa to 23.03.2017 klo 18–20 osoitteessa Huoltokatu 8, 92150 Raahe. Isäntänä oli Ari Perkiömäki, Rannikon Tarvike Oy, http://www.rannikontarvike.fi/

Comments are closed.