• Suomi
  • English

MicroENTRE® yritysverkosto

Yrityksesi saa:

1 Mahdollisuuden kannattavaan kasvuun

Kehität liiketoimintaasi nopeiden ja käytännönläheisten kokeilujen avulla. Luot verkostossa uusia liiketoimintamalleja ja sähköisiä ratkaisuja. Pystyt hyödyntämään viimeisimpiä tutkimustuloksia omassa liiketoiminnassasi. Saat vertaistukea, sparrausta ja kehittämisideoita ydinryhmän muilta yrittäjiltä sekä muilta asiantuntijoilta.

2 Positiivista näkyvyyttä

Saat yrityksellesi näkyvyyttä verkoston toiminnoissa ja tapahtumissa sekä hankkeen verkkoviestinnän kautta (mm. yritysesittelyt).

3 Vahvan verkoston

Saat kontaktipinnan uusiin asiakkaisiin ydinryhmäyritysten kautta. Pääset osaksi aktiivisimpien mikroyritysten ja niihin liittyvien tutkimus-, kehitys- ja koulutustoimijoiden verkostoja. Löydät kustannustehokkaita tapoja päästä kansainvälisille markkinoille ja verkostoihin. Kehität alasi tulevaisuutta.

Toimintaperiaate

Kokoonnutaan kiertävällä periaatteella ydinryhmään kuuluvien yritysten tiloissa. Kokoontumiset järjestetään kuukausittain ilta-aikaan ja aiheen päättää kulloinkin vuorossa oleva isäntäyritykseltä.

Tapaamisiin voi myös etänä livestream-lähetyksen kautta.

Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE koordinoi ydinryhmiä. Mikroyritykset ohjaavat keskuksen tutkimusta, kehitystä ja koulutusta, mikä varmistaa konkreettiset yritysvaikutukset.

Kokoontumisajat ja paikat:

Tapahtumakalenteri

Liity ydinryhmään

Yrityksen osallistumismaksu 100 € / vuosi (alv 0%).

Ilmoittaudu oman alueesi yhteyshenkilölle.