• Suomi
  • English

MicroENTRE-tutkimusryhmän uusi vahvistus

DI Jenna Finnilä on aloittanut 18.1.2021 projektitutkijana MicroENTRE:ssä, keskittyen ARVO – vähähiilinen yritysekosysteemi maaseudun ratkaisuna kestävään kasvuun -projektiin. Jennaa kiehtoo maaseudun kehittäminen, sillä hän toivoo maaseudun pysyvän elinvoimaisena ja pystyvän tarjoamaan ihmisille mahdollisuuksia asua ja työllistyä myös tulevaisuudessa. Projektin tiimoilta hän pystyy antamaan oman panoksensa maaseudun kehittämiseen. ARVO-hanke keskittyy Nivala-Haapajärven alueelle ja erityisesti tämän alueen kehittäminen on Jennan sydäntä lähellä, sillä hän asuu ja on kotoisin Haapajärveltä.

”Valmistuin viime vuonna kemiantekniikan puolelta ja uskon koulutuksen antavan minulle hyvän pohjan tehtävässä suoriutumiseen. Lisäksi kesätyökokemukseni jätevedenpuhdistamolla sekä kaivoksen laboratoriossa ovat varmasti avuksi tehtävässä. Tehtäväni ARVO-hankkeessa tulevat liittymään muun muassa yritysten kontaktointiin, tutkimusaineiston keräämiseen ja sen käsittelyyn sekä tiedottamiseen ja viestintään.”

Keskeisiä teemoja ARVO-hankkeessa ovat kiertotalous sekä kierrätys-, energia- ja logistiikkaratkaisut. ARVO-hankkeen tavoitteena on luoda uusia toimintamalleja, joiden avulla sekä pienennetään yritysten hiilipäästöjä että saadaan aikaan taloudellista hyötyä yrityksille. (https://www.oulu.fi/ksi/arvo)

 

Jenna Finnilä

jenna.finnila@oulu.fi

046 923 4499

Comments are closed.