• Suomi
  • English

LinkedIn myynnin vauhdittajana

3.12.2019 järjestettiin Kärsämäellä Luovat Ratkaisut – hankkeen toimesta LinkedInin käytön peruskoulutus. Koulutuksen ennakkotehtävänä oli jokaisen osallistujan pitänyt perustaa itselleen LinkedIn profiili.

Kouluttajana Kärsämäellä oli Sanna Hietamäki Creamediasta. Sannan johdolla käytiin vaihe vaiheelta läpi oman profiilin päivittäminen: ladattiin profiilikuvia, lisättiin työpaikkoja, mietittiin millä kielellä profiili kannattaa tehdä, mikä ammattinimike kannattaa valita, lisättiin koulutuksia. Kun oma profiili alkoi olla valmiina, niin siirryttiin hankkimaan kontakteja sekä omia mielenkiinnon kohteita.

Sanna kertoi miten LinkedIn toimii ja miten sitä kannattaa hyödyntää, niin oman itsensä markkinoinnissa kuin yrityksen tunnetuksi tekemisessä. Tärkeää on mm. hankkia paljon kontakteja ja sitten jakaa, kommentoida ja tykätä muiden päivityksistä. LinkedIn toimi vastavuoroisuuden periaatteella: kun paljon antaa, niin paljon saa.

Katsoimme myös esimerkkejä erinomaisista profiileista ja millaisia ovat hyvät päivitykset. Esimerkiksi Pasi Koskinen Kotek Factory Services Oy:sta on kertonut Kauppakamarin artikkelissa tekevänsä miljoonan liikevaihtoa pelkästään LinkedInin avulla.

Sanna auttoi jokaista osallistujaa kädestä pitäen. Kaikki saivat profiilinsa alkuun ja tietävät nyt mitä tulee ennen seuraavaa kertaa, jotta saa oman profiilinsa kokonaan valmiiksi.

Koulutuksessa jäi erittäin hyvä ja innostunut mieli ja osallistujat pääsi vät todella hyvin liikkeelle. Jatkokoulutus perustason jo osaaville yrittäjille pidetään Kärsämäellä 14.1.2020. Kouluttajana toimii myös silloin Sanna Hietamäki Creamediasta.

 

Tiina Kiviranta

Aluevastaava

Luovat Ratkaisut - hanke

 

 

Comments are closed.