• Suomi
  • English

K-P:n MM Oy LKV

 Yrittäjä: Manu Purola

Paikkakunta: Kokkola

Linkki: https://www.metsamarkkinointi.com/

Toimiala: Metsäkiinteistövälitys

K-P:n MM Oy LKV  on erikoistunut metsäkiinteistöjen, maatilojen, peltojen, rakentamattomien tonttien sekä maaseutupaikkakuttien  asuntojen  ja rakennusten välitykseen.

Toimialue on laaja Keski-Pohjanmaa käytännössä Keskipohjanmaa -lehden levikkialue, mutta hoidamme kilpailukykyisesti toimeksiantoja myös muualta Suomesta.  Yhtiö on Suomen kiinteistönvälittäjien liiton jäsentoimisto [A]. Noin 3/4 osakkeista ja alle 50 % äänivallasta omistaa Keski-Pohjanmaan Metsänomistajien Liitto. Jäsenet  saavat  jäsenmaksuun nähden tuntuvan alennuksen palveluhinnastossa.

Yhtiön LKV -toimihenkilö on sekä metsä- että kiinteistönvälitysalan ammattilainen, metsänarvoimistiede pääaineena 1984 valmistunut metsänhoitaja. Pro gradun aihe oli "Silmavaraisen arvioinnin tarkkuus".

Kun olet myymässä tilaasi, saat meiltä asiantuntevan palvelun ja laajan asiakaskunnan. Olemme myyjälle apuna kaupan kaikissa vaiheissa arviosta kauppaan ja ostajalle lainhuudon saamiseen asti.

LKV-toiminta hoidetaan aputoiminimen K-P:n MM Oy LKV [A] kautta ja puunvälitys Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi Oy nimellä.

Comments are closed.