• Suomi
  • English

Hotel Kokkola

Paikkakunta: KOKKOLA

 Yrittäjä:  Sari Jukonen (Hotellin johtaja)

Paikkakunta: Kokkola

Linkki: http://hotelkokkola.fi/

Toimiala: Hotelli

HOTEL KOKKOLA ON VIIHTYISÄ, TUNNELMALLINEN JA TASOKAS HOTELLI AIVAN KOKKOLAN KESKUSTASSA

Hotellin läheisyydessä sijaitsevat sekä moderni ostoskeskus Chydenia että viehättävä vanhankaupungin alue Neristan sekä muut Kokkolan mielenkiintoiset kulttuurikohteet. Kilometrin säteellä löytyvät myös Kokkolan kaupunginteatteri, Snellman-sali, Hollihaan palloiluhalli, Urheilutalo sekä jäähalli.

 

Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta sekä kameravalvottua parkkitilaa kellarikerroksessa. Tiloissamme ei toimi lainkaan viihderavintoloita, ja kaikki huoneemme kuuluvat jäähdyttävän keskusilmastoinnin piiriin. Huonevalikoimistamme löytyy niin työmatkustajalle kuin perheille kohdistettuja vaihtoehtoja, hotellin omina innovaatioina Business Work ja Business Sport -huoneet, joissa reclainertuolin tai kuntoilulaitteen avulla illat kuluvat entistä kodikkaammissa tunnelmissa. Osaan standardhuoneista myös lemmikit ovat tervetulleita. Tutustu huoneisiin!

 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään vieraanamme!

Check in klo 15 lähtien, check out klo 12 mennessä.

Huonehintamme ilmoitetaan aina sis. aamiainen, wlan ja alv.

Parkkihalliin kulku tapahtuu huoneavaimella, opastamme reitin sisäänkirjauksen yhteydessä. Hotellin pääoven edessä on kahden ruudun pikaparkki, johon voitte pysäköidä sisäänkirjauksen ajaksi. Muutoin katuosuus on 60 min kiekkopaikkoja.

Comments are closed.