• Suomi
  • English

Hiutale Aerials

 Yrittäjä:  Tommi Hietaharju

Paikkakunta: Kokkola

Linkki: Hiutale.fi

Toimiala: Videokuvaus

Hiutale Aerials Oy tuottaa ilmakuvauspalveluita radio-ohjattavilla (RC) multikoptereilla asiakkaiden toiveiden mukaan. RC-kopterilla voi lennättää erilaisia kameroita aina GoPro:sta RED Epic:iin. Lennon toiminta-alue ulottuu maan tasolta maksimissaan 150 metrin korkeuteen ja visuaalisen havainnointikyvyn rajoissa jopa satojen metrien etäisyydelle lennättäjästä. Kamera-ajon voi siis tehdä henkilön lähikuvasta korkealle taivaalle maisemakuvaan.

Olemme erityisesti panostaneet vakaan videokuvan tuottamiseen. Kameran telineessä on gyrovakautusjärjestelmä, joka poistaa kuvasta kopterin ja tuulen aiheuttamat tärinät ja kallistelut. Kuvaaja ohjaa kameraa pan- ja tiltakseleilla langattoman videolinkin perusteella. Valokuvien ottamiseksi kameran laukaisua voidaan ohjata maasta.

RC-kopterilla tehtävät ilmakuvaukset ovat noin kolme kertaa oikealla helikopterilla tehtäviä kuvauksia edullisempia. Monipuolisempien käyttömahdollisuuksien ansiosta tarjoamme vaihtoehdon myös elokuva-alan kameranostureille.

Comments are closed.