• Suomi
  • English

Helmihenkilöstö Oy

Paikkakunta: KOTKA

Yrittäjän nimi: 

Sanna Smolander-Aholainen ja Mia Janhunen
Paikkakunta:

Joroinen
Linkki yrityksen verkkosivuille:

www.helmihenkilosto.fi
Mitä yritys tekee?

Henkilöstöratkaisut yksityiselle ja julkiselle sektorille
Olemme kumppanisi erilaisissa muutostilanteissa; avullamme voit kasvaa keskittyen liiketoimintaasi. Kuinka voimme olla avuksi muutos- tai kasvupolullasi?
Henkilöstövuokraus on ketterä ratkaisu erityisesti akuuttiin ja tilapäiseen resurssitarpeeseen.
Rekrytoinnilla vastaamme asiakkaittemme tulevaisuuden resurssitarpeisiin.Valmennamme yksilöitä, tiimejä ja yrittäjäpolulle aikovia. Erilaisiin asiakastarpeisiin luotujen valmennustemme keskiössä on Reiss Motivaatioprofiili (RMP). RMP:llä kartoitamme yksilölliset tarpeet ja avaamme uuden näkökulman itsensä ja toisten johtamiseen.
Henkilöstöratkaisut yrittäjille
Kaipaatko muutoskumppania erilaisiin liiketoiminnan kehittämishankkeisiin?
Saat kauttamme tukea esimerkiksi valitun strategian täytäntöönpanoon, liiketoiminnan kannattavuuden kehittämiseen tai vaikka liiketoimintaa tukevan taloushallinnon luomiseen. Kartoitamme nykytilan, määrittelemme tavoitteet ja viemme muutoksen läpi vuorovaikutuksellisessa yhteistyössä kanssasi. Kehittämishankkeen laajuudesta riippuen hyödynnämme prosessissa motivaatiovalmennusta.
Yrittäjäpolulle aikovia valmennamme omien yrittäjäominaisuuksien ja -valmiuksien tunnistamisessa ja niiden hyödyntämisessä liiketoiminnassa. Valmennuksissamme hyödynnämme RMP:tä.
Henkilöstöratkaisut yksityistalouksille
Tuotamme kotipalveluja erilaisiin yksityistalouksien tarpeisiin.

Comments are closed.