• Suomi
  • English

FMT-päivän yhteydessä mahdollisuus kansainväliseen verkostoitumiseen

 

Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) -päivä oheistapahtumineen kokoaa yritykset ja yhteistyökumppanit asiantuntijatiedon sekä kansainvälisen verkostoitumisen äärelle 24.11.2020. Tapahtumapäivä järjestetään Nivalan teknologiakeskus Nitekin tiloissa (Pajatie 5). Koronatilanteesta johtuen tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.

Tänä vuonna FMT-päivän yhteydessä järjestetään myös Tuotantoteknologiamessut sekä Business Opportunities -miniseminaari, jonka jälkeen toteutuvat ennennäkemättömät verkkovälitteiset Businesstreffit alueen omien, kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Businesstreffit ovat samalla osa MicroENTRE-ydinryhmäverkoston tutuksi tullutta MikroMatch-tapahtumasarjaa.

FMT-päivässä tulevaisuuden tuotantoteknologioihin liittyvien asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi kuulet Keynote-puhujana digitaalisen liiketoiminnan moniottelija, teknologiayrittäjä Rami Karhua otsikolla #Muutospakko.

Business Opportunities -miniseminaarissa ja Businesstreffeillä mukana ovat kansallisten ja kansainvälisten yrityskumppaneiden lisäksi edustajat yhteistyömaista, kuten Iso-Britanniasta, Puolasta ja Saksasta.

Businesstreffit järjestetään koronatilanteesta johtuen hybriditapahtumana: voi osallistua sekä paikan päällä että etänä verkon kautta. Yrittäjien lisäksi mukana verkostoitumassa on rahoittajia, kuntapäättäjiä, NIHAKin asiantuntijoita sekä MicroENTRE ja FMT -tutkimusryhmän tutkijoita ja asiantuntijoita. Verkkovälitteinen Businesstreffisovellus mahdollistaa verkostoitumisen myös kansainvälisten kumppanien kanssa.

Muistathan ilmoittautua 17.11. mennessä täällä:

https://www.businessmaker.fi/fmtmeetsbusiness/index.php/fi/

Tulevaisuuden tuotantoteknologiapäivän oheistapahtumineen järjestävät yhdessä Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) –tutkimusryhmä sekä MicroENTRE -tutkimusryhmä, Nivalan Teollisuuskylä Oy ja NIHAK.

Tilaisuus on avoin kaikille ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua FMT-ryhmän tutkimukseen ja perehtyä yritysten kokemuksiin terästen nopeista lämpökäsittelyistä ja metallien 3D-tulostuksen mahdollisuuksista.

FMT-seminaarin lisäksi ohjelmassa on Tuotantoteknologiamessut, Business Opportunities -miniseminaari sekä NIHAKin ja MicroENTRE -tutkimusryhmän järjestämät businesstreffit yhteistyössä BusinessMakerin kanssa: 15 minuutin pikatapaamisissa luodaan yrityskumppanuuksia ja asiakkuuksia. Tilaisuus järjestetään osin etäyhteyden kautta.

Maksuttomassa Businesstreffi -osiossa:

  • kahdenkeskisiä 15 min tapaamisia jopa 10 kpl päivän aikana
  • voit keskustella rahoittajan kanssa
  • voit myydä omaa tuotetta tai palvelua
  • voit keskustella mahdollisen uuden yhteistyökumppanin kanssa
  • verkon yli tavoitettavissa myös kansainväliset yhteistyökumppanit.

Lisätietoa:

https://www.oulu.fi/ksi/node/207809

https://www.oulu.fi/ksi/node/207808

 

 

 

Comments are closed.